Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έκλεψε τις εντυπώσεις η εγγονή του Κωστή Στεφανόπουλου στην παράσταση του Κομιτάτου

Έκλεψε τις εντυπώσεις η εγγονή του Κωστή...

Η μικρή Ανδρονίκη Στεφανοπούλου ως ...Μαντάμ Σουσού

Έκλεψε τις εντυπώσεις στην παιδική παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου η εγγονή του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, Ανδρονίκη Στεφανοπούλου. H μικρή Ανδρονίκη κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο από κοινού με την επίσης εξαιρετική Ζωή Λευκαδίτη.

Πρόκειται για τον ρόλο της "Μαντάμ Σουσούς"που είχε διασκευαστεί σε καρναβαλικό παιδικό θέαμα με μεγάλη επιτυχία. Η Ανδρονίκη είναι κόρη του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου και της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, μελών και οι δύο του Καρναβαλικού Κομιτάτου. Ο γιος του Κωστή Στεφανόπουλου, εξάλου έχει πρωταγωνιστήσει και σκηνοθετήσει πολλές παραστάσεις του Κομιτάτου, με μεγάλη επιτυχία. Η διασκευή είναι των: Βίκης Αγορά και Κώστα Κατσιγιάννη.

Στους υπόλοιπους ρόλους εντυπωσίασαν ως:Αντωνάκης - ιχθυοπώλης - συζύγου της Λουσίλ Μπουκαούρη - Μαντάμ Σουσούς,  ο Νικόλαος Λούκας με βοηθό τον Μιχάλη Δρίζη. Η  "κομμώτρια" Ζανέτ... Σοφία Μαρούδα, ενώ στον ρόλο της κυρίας Κουτσομπολίδου η Λυδία Παναγοπούλου. Νικολίτσα, η Ειρήνη Παππά. Τις τρεις πατρινές φίλες έπαιξαν οι Ηλιάννα Γιαννακοπούλου, Δανάη Δρίζη και Ανδριάννα Κατσαϊτη. Η Ευαγγελίνα Κακαβά στον ρόλο της Βιργινίας, ενώ η Αλίκη Ράγκου παρίστανε την δικηγόρο Κανέλλα Τεντούρα, η οποία μαζί με τον Θωμά Παγαπόντε (Νίκο Καπόλο) καταχράστηκαν από την Λουσίλ... την κληρονομιά της. Στο ρόλο των τεσσάρων υπηρετριών της Λουσίλ, εμφανίστηκαν οι:Δανάη Λεκατσά, Βασιλική Βαρτζώκα, Ευγενία Στεφανοπούλου και Αγγελική Λουλούδη. Στον ρόλο των ευηπόληπτων κυριών της πόλης Αρέθα και Βότση οι μικρές Εβίτα Παναγοπούλου και Αλκηστις Λεκατσά.

Σχετικά άρθρα

Πήγαμε στην πρεμιέρα του Καρναβαλικού Κομιτάτου και σας την παρουσιάζουμε μέσα από 20 φωτογραφίες

Πάτρα: Το πάρτυ του καρναβαλικού Κομιτάτου για την έναρξη του Καρναβαλιού-Ποιοι ήταν εκεί;

Πάτρα: Θεατρικές Εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας για το καρναβάλι του 2015

Πάτρα: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου

Ενθουσίασε η παράσταση του καρναβαλικού Κομιτάτου – ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight