Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιός ήταν ο Παναγιώτης Καραβιώτης και πώς άλλαξε τα δεδομένα στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας

Ποιός ήταν ο Παναγιώτης Καραβιώτης και π...

Έκανε μόδα τα ελληνικά ακούσματα

Ο Παναγιώτης Καραβιώτης, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, υπήρξε πρωτοπόρος στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας. Όσοι τον γνώρισαν μιλούν για έναν άνθρωπο πληθωρικό, αεικίνητο και εργατικό παράλληλα, με έντονη προσωπικότητα, που είχε επιμονή και υπομονή, και που αγαπούσε τη δουλειά του. Μια αγάπη που μετέδωσε στα δυο του παιδιά, τα οποία ασχολούνται με τις επιχειρήσεις του πατέρα τους και πλέον είναι οι συνεχιστές του.

Ο Παναγιώτης Καραβιώτης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, ως τραγουδιστής σε νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Νωρίτερα είχε κάνει διάφορες δουλειές. Από σερβιτόρος μέχρι ταξιτζής.

Στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει το δικό του επαγγελματικό βήμα, ανοίγοντας το πρώτο του μαγαζί τις "Νότες" στην Γερμανού. Ακολουθεί το τουριστικό στο "Δασύλλιο" και στη συνέχεια κατεβαίνει στο κέντρο με το επί σειρά ετών πολύ επιτυχημένο NAVONA. Ακολούθησαν το ZUCCHERO, το BIG BEN, το Space στο Ρίο, στο οποίο ήταν συνέταιρος, και το Navona - Oggi, στο οποίο ήταν ιδιοκτήτης.

Το Big Ben που θεωρήθηκε μεγάλη επένδυση στην εποχή προ κρίσης και αντιπροσώπευσε την πολυτέλεια στην διασκέδαση ήταν από τις πιο εντυπωσιακές επιχειρηματικές προτάσεις του και εκπροσωπούσε και το δικό του, προσωπικό στυλ. Πολύ γυμνασμένος, με αγάπη για την μόδα, τα σπορ αυτοκίνητα και την καλή ζωή, δύσκολα πίστευε κανείς ότι ήταν 60 χρονών.

Όπως λένε στο thebest.gr, άνθρωποι του χώρου, το «μυστικό επιτυχίας» ήταν το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Καραβιώτης, υποστήριξε την ελληνική μουσική στα μαγαζιά του. Εξάλλου και ο ίδιος ως λαϊκός τραγουδιστής την αγαπούσε πολύ.

Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να κάνει την ακριβή ελληνική διασκέδαση στα μπουζούκια, προσιτή στα μαγαζιά του για τη νεολαία και κυρίως τους φοιτητές.

Και όπως  συμβαίνει πάντα, αυτοί που τον μιμήθηκαν είναι πολλοί.

Η είδηση του θανάτου του κάνει από το πρωί τον γύρο της πόλης και αποτελεί θέμα συζήτησης.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Παναγιώτης Καραβιώτης

Σοκαρισμένοι οι επιχειρηματίες της εστίασης από τον πρόωρο χαμό του Παναγιώτη Καραβιώτη

Σύλλογος Εστίασης για Παναγιώτη Καραβιώτη: Έφυγε ένας πρωτοπόρος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις