Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός πρωταθλητής του στίβου που συμμετέχει στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πατρινός πρωταθλητής του στίβου που συ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Εμφάνιση λίγων δευτερολέπτων αλλα αξιοπρόσεκτη στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον πατρινό πρωταθλητή του στίβου Γρηγόρη Βουτσινά.

Ο νεαρός αθλητής ασχολείται ερασιτεχνικά με την υποκριτική και συμμετείχε στο σποτ με τον...αστεροειδή της 26ης Ιανουαρίου.

Στην αρχή του σποτ ίσως προσέξατε ένα ζευγάρι νέων που περπατά στο δρόμο. Αν δείτε λίγο προσεκτικά θα αναγνωρίσετε τον πατρινο αθλητή.

Ο 23χρονος Βουτσινάς, φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. και Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής στο ΑΤΕΙ Αθήνας, άλλαξε ρότα και σκέφτεται στα σοβαρά να ασχοληθεί ήδη έχει πάρει μέρος σε πολλά διαφημιστικά, όπως για το γιαούρτι activia, την coca-cola, την διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr, ενώ είχε συμμετοχή και στο «Διά ταύτα» του Λάκη Λαζόπουλου (που προβλήθηκε στον Alpha, τον περασμένο Μάρτιο).Στο συγκεκριμένο επεισόδιο μετείχε και η Σμαράγδα Καρύδη, υποδυόμενη μία πατρινιά. Ο Λαζόπουλος της συνέστησε να μιλάει με «παχιά» εκφορά του «λ», με τον Βουτσινά να παρεμβαίνει τονίζοντας πως «δεν μιλάμε έτσι στην Πάτρα»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight