Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Αναταραχή στο τοπικό ΠΑΣΟΚ μετά την ανακοίνωση Παπανδρέου – Αναμένονται μαζικές προσχωρήσεις στελεχών στο νέο κόμμα

Αχαΐα: Αναταραχή στο τοπικό ΠΑΣΟΚ μετά τ...
Βγενόπουλος Φάνης

Ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και σε τοπικό επίπεδο

Η επίσημη προαναγγελία του Γιώργου Παπανδρέου το μεσημέρι της Παρασκευής για τη δημιουργία νέου κόμματος, μόνο εντύπωση δεν προκάλεσε στα τοπικά στελέχη του Παπανδρεϊκού μπλοκ στην Αχαΐα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr ένας κύκλος ανθρώπων που έχουν αναπτύξει στενούς πολιτικούς, αλλά και προσωπικούς δεσμούς με τον Γιώργο Παπανδρέου – ο οποίος εκλέγεται βουλευτής Αχαΐας από το 1981 – γνώριζε τόσο τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού, όσο και τον «οδικό χάρτη» της δημιουργίας του Κινήματος Αλλαγής.

Ωστόσο, επελέγη συνειδητά όλο το προηγούμενο διάστημα να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι από τους Παπανδρεϊκούς, ώστε να μην «κατηγορηθούν» για διασπαστικές κινήσεις.

Η προαναγγελία όμως των προθέσεων του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και επίσημη παρουσίαση του κόμματος το απόγευμα του Σαββάτου στο Μουσείο Μπενάκη, πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Axαϊα: "Προπόνηση" για τα ψηφοδέλτια- Ποιοί ακούγονται για πού και ποιοί ψάχνονται μετά και την ανακοίνωση κόμματος από τον Παπανδρέου

Κάποια τοπικά στελέχη, κυρίως από το «κοινωνικό ΠΑΣΟΚ» θα ανέβουν στην αυριανή παρουσίαση, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται μπαράζ παραιτήσεων κομματικών στελεχών από το ΠΑΣΟΚ και προσχωρήσεων του στο κόμμα Παπανδρέου.

Οι πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θα συγκληθεί το πιθανότερο την Κυριακή και όπως όλα δείχνουν θα είναι η τελευταία συνεδρίαση της με αυτή τη σύνθεση, καθώς εκεί θα υποβληθούν οι παραιτήσεις των μελών που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου, στο επόμενο πολιτικό του βήμα.

Φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα, εκτιμούν ότι την επόμενη περίοδο και μέχρι τις εκλογές θα συσπειρωθούν γύρω από το Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚογενή στελέχη και ευρύτερες δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, που είχαν βρει παλιότερα πολιτική έκφραση στο ΠΑΣΟΚ, δίνοντας την απαραίτητη δυναμική στο νέο πολιτικό εγχείρημα.

 

Διαβάστε επίσης:

"'Ηρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα" λέει ο Παπανδρέου και ανακοινώνει νέο κόμμα αύριο 3 του Γενάρη, σε μια ημερομηνία ...σημαδιακή

 

ΒΡΟΝΤΕΣ ΠΑΣΟΚ εναντίον Παπανδρέου: Ανήθικη και παράλογη πολιτική πράξη η προσπάθεια να διασπάσει το κόμμα

 

Aπίστευτο, αλλά μυρίζει ...έκπληξη ο αέρας με τον Παπανδρέου

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις