Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαϊα: "Μην κόψετε το ρεύμα μέσα στις γιορτές σε όσους δεν το έχουν πληρώσει"-Έκκληση του Δημάρχου στη ΔΕΗ

Δυτική Αχαϊα: "Μην κόψετε το ρεύμα ...

Ανοιχτή επιστολή του Χρήστου Νικολάου στη ΔΕΗ

Έκκληση προς τη ΔΕΗ να παραταθεί για το νέο χρόνο η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους οφειλέτες αδυνατούν να πληρώσουν τις οφειλές τους απευθύνει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας με δημόσια επιστολή του.

Στην επιστολή αναφέρει:

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας  συνεχίζεται η κατάσταση αποκλεισμού συνανθρώπων μας από ένα πολύ  βασικό  αγαθό  επιβίωσης και προστασίας της υγείας – ατομικής αλλά και δημόσιας – και αυτό  το αγαθό  είναι το ηλεκτρικό ρεύμα.

Είναι κατανοητό πως η ΔΕΔΔΗΕ είναι μια επιχείρηση που προσπαθεί να διαφυλάξει τα δεδουλευμένα της και σίγουρα η διακοπή παροχής των υπηρεσιών της είναι το ύστατο στάδιο κίνησης προς τους οφειλέτες.

Οι  Άγιες όμως μέρες που  διανύουμε καθιστούν επιτακτική την εμφάνιση αλλά και  την έμπρακτη τοποθέτηση του κοινωνικού προσώπου οποιουδήποτε φορέα και πόσο μάλλον , της συγκεκριμένης επιχείρησης που προμηθεύει τον κόσμο με ένα τέτοιο αγαθό.

Απευθύνουμε  λοιπόν δημόσια ΕΚΚΛΗΣΗ να παραταθεί για το νέο χρόνο πια, η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους οφειλέτες αδυνατούν να προβούν σε οποιαδήποτε πληρωμή του χρέους τους και στους οποίους έχει αποσταλεί ειδοποίηση διακοπής.

Σκοπός είναι να περάσουν και αυτές οι οικογένειες , στο μέτρο του εφικτού , τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων ευτυχισμένα , έστω και για λίγο διάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις