Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τσίπρας για Χαϊκάλη: Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων

Τσίπρας για Χαϊκάλη: Στάθηκε στο ύψος τω...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «βρωμερή υπόθεση»

Την άποψη ότι ο  Παύλος Χαϊκάλης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έπραξε το καθήκον του σε μια «βρωμερή υπόθεση», εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην υπόθεση της καταγγελίας περί χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Τσίπρας μίλησε για «δυσοσμία» και τόνισε πως η χώρα πρέπει να βγει από τον «βούρκο», ζητώντας παράλληλα από τη Δικαιοσύνη να κάνει γρήγορα το έργο της.

«Από χθες παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό και πιάνοντας τη μύτη, από τη δυσοσμία, τις τελευταίες εξελίξεις. Με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη και τις καταγγελίες για εκβιασμούς, δωροδοκία και άλλα χειρότερα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «ό,τι και να κρύβει αυτή η βρωμερή υπόθεση, πρέπει να επισημάνουμε πως έπραξε το καθήκον του». 

Όπως ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ο κ. Χαϊκάλης ειδοποίησε από τη πρώτη κιόλας στιγμή τη δικαιοσύνη, η οποία -όπως τόνισε- «έστω και τώρα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα για να βγούμε από το βούρκο».

 

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης μέσω Facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις