Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Χιλιάδες σφαίρες σε σπίτι αποβιώσαντος αστυνομικού

Αμαλιάδα: Χιλιάδες σφαίρες σε σπίτι αποβ...

Ο 66χρονος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο, αλλά το σπίτι του ανοίχθηκε χθες από την Αστυνομία

Ένα ολόκληρο «οπλοστάσιο» και χιλιάδες σφαίρες, βρέθηκαν χθες το πρωί, σε σπίτι συνταξιούχου αστυνομικού, από την Αμαλιάδα, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Ιούλιο, προδομένος από την καρδιά του.

Το μικρό διαμέρισμα που τα τελευταία χρόνια, ζούσε ο 66χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, από τον Ιούλιο του 2014 παρέμενε κλειστό και ύστερα από παραγγελία του Ειρηνοδικείου Αμαλιάδας, το διαμέρισμα αποσφραγίσθηκε παρουσία συμβολαιογράφου της περιοχής.

Έτσι στους αστυνομικούς, της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας που κλήθηκαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου παραδόθηκαν προς φύλαξη έξι συνολικά καραμπίνες και ένα δίκαννο που είχε νόμιμα εν ζωή στην κατοχή του ο 66χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, καθώς και 341 συνολικά φυσίγγια διαφόρων τύπων. Παράλληλα οι αστυνομικοί, βρήκαν στο χώρο του διαμερίσματος πάνω από 6 χιλ. σφαίρες διαφόρου διαμετρήματος τις οποίες κατάσχεσαν.

Να σημειωθεί πως ο άτυχος 66χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, είχε βρεθεί τον περασμένο Ιούλιο το απόγευμα, νεκρός, στην βεράντα του διαμερίσματος, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια, μετά την αποστράτευσή του από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, προδομένος από την καρδιά του.

 

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις