Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρόφιλος σκότωσε την θετή του κόρη για να κάνει σεξ μαζί της!

Νεκρόφιλος σκότωσε την θετή του κόρη για...

Στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

Σοκαρισμένη είναι η πολιτεία Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών έπειτα από την αποκάλυψη ότι πίσω από τη στυγερή δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας βρίσκεται ο ίδιος της ο πατριός!

Δυστυχώς, το γεγονός ότι ο 53χρονος πήρε τη ζωή της κοπέλας πυροβολώντας την στο κεφάλι δεν είναι το μόνο συγκλονιστικό στοιχείο στην υπόθεση, αφού ακόμη μεγαλύτερο αποτροπιασμό προκαλεί ο λόγος για τον οποίο προχώρησε στη δολοφονία.

Κι όμως, όπως αποκάλυψαν αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος ήταν νεκρόφιλος και σκότωσε τη θετή του κόρη, προκειμένου να κάνει κάνει σεξ με το πτώμα της!

Δυστυχώς, οι αρχές είδαν το αποτρόπαιο αυτό θέαμα όταν παρακολούθησαν βίντεο που είχε τραβήξει ο δράστης και στο οποίο απεικονίζεται να κακοποιεί το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Νοεμβρίου, ωστόσο, είδε το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις νέες αυτές αποκαλύψεις για το φονικό.

Ο άντρας -στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και μεγάλες ποσότητες κάνναβης- βρίσκεται στη φυλακή και κρατείται χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις