Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πατρινός μαθητής που έστειλε την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου! 'Έσπασε" τα χρονόμετρα στην κολύμβηση και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στην Αυστραλία!

Ο Πατρινός μαθητής που έστειλε την Ελλάδ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στους παγκόσμιους σχολικούς αγώνες κάνοντας όχι μόνο την οικογένειά του και τον προπονητή του περήφανους αλλά και όλη την πόλη.

Ο Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος της ΝΕΠ έκανε μια εκπληκτική κούρσα στην πρώτη ημέρα των αγώνων στην Αυστραλία, στα 50μ. πεταλούδα, κάνοντας παράλληλα πανελλήνιο ρεκόρ.

Δείτε πως πανηγύρισε η ελληνική αποστολή την διάκρισή του αλλά και την κούρσα που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο!

 

Στον αυριανό ημιτελικό των 100μ.προκρίθηκε η Χριστίνα Ευστρατίου τερματίζοντας στην 6η σειρά(σύνολο 8) στην 2η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 12''.89.

Η Ανδριάνα Νοεφύτου τρέχοντας στην τρίτη σειρά τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 13''.71, δεν κατάφερε να προκριθεί στου ημιτελικούς

Πρόκριση στους τελικούς και των τριών αγωνισμάτων που συμμετείχε η Χρυσή Τσοπάνογλου παρά τον μικρό τραυματισμό της από την πρώτη προσπάθεια στο άλμα. Συγκεκριμένα στο έδαφος με την τρίτη καλύτερη βαθμολογία πέρασε στον τελικό με βαθμολογία 11.100 βαθμούς. Στην δοκό πέρασε με 8.850 βαθμούς και στο άλμα με 11.400 βαθμούς.

Ο Κωνσταντίνος Κυριαζής ήρθε 11ος στα 100μ. ύπτιο με ΝΑΡ 1΄.04''.51

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις