Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Από ποιο λατομείο προμηθεύτηκαν τις πέτρες;

Από ποιο λατομείο προμηθεύτηκαν τις πέτρες;

του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Δεν πίστευα σ’ αυτά που διάβαζα  στις ηλεκτρονικές εφημερίδες, ότι μεταξύ των άλλων ο Δήμος Αθηναίων συνέλεξε 50 τόνους πέτρες  απ’ αυτές που εκσφενδονήθηκαν κατά των Αστυνομικών στα Εξάρχεια την 6ην Δεκεμβρίου!!! Είναι δυνατόν;; Που ευρέθηκαν και πως μετεφέρθηκαν; Και αυτός ο πετροπόλεμος απέβλεπε στην απόδοση αναμνήσεως στην μνήμην ενός αδικοχαμένου νεαρού; Μήπως  οι άφρονες αμαύρωσαν την μνήμην του; Η πορεία ήταν η σωστή έκφραση.

Όμως δεν την σεβάσθηκαν κάποιοι και επέφεραν τον όλεθρον και την καταστροφήν στο κέντρο των Αθηνών και σε άλλες πόλεις.  Οι συμφορές για την Ελλάδα ολόκληρη   είναι απερίγραπτες. Οι καταστροφές ανυπολόγιστες. Οι οικονομικές ζημιές κράτους και επιχειρηματιών σοβαρότατες. Ο  διεθνής διασυρμός απόλυτος και ταυτοχρόνως αποτελεί  επιχείρημα- όπλον  στα χέρια των τουριστικών μας αντιπάλων αλλά και των επιβουλευόντων την χώρας μας.

Οι  ανυπολόγιστες οικονομικές ζημιές  από ποία τσέπη θα καλυφθούν;  Από τους φτωχούς Μισθωτούς και Συνταξιούχους. Αυτοί πληρώνουν κάθε φορά που τα οικονομικά του κράτους ευρίσκονται σε ύφεση. Πληρώνουν ευθέως ή εμμέσως. Με άμεσες περικοπές ή με  αδυναμίαν αποκτήσεως αγαθών λόγω ελλείψεως χρημάτων.

Πράξεις όπως αυτές που εκτυλίχθηκαν προς απότισην φόρου μνήμης δολοφονηθέντος νεαρού και μετετράπησαν σε μάχες και καταστροφές περιουσιών αλλά και τραυματισμούς προσώπων  δεν  εκτελούν τον σκοπόν τους.  Κάποια μέριμνα πρέπει να λαμβάνεται ώστε ανάλογες εκδηλώσεις  να μη καταλήγουν σε άκρως δυσμενή και καταστροφικά αποτελέσματα με συνέπειαν  να αμαυρώνεται ή μνήμη του εκάστοτε τιμωμένου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις