Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θα πάει τελικά στην Eurovision του 2015 η Ελλάδα - Έδωσε το πράσινο φως η ΕBU

Θα πάει τελικά στην Eurovision του 2015 ...

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στην Βιέννη

Οι φαν του δημοφιλούς πανευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον μπορούν να ηρεμήσουν.

Το «πράσινο φως» δόθηκε στην Ελλάδα και προφανώς στην ΝΕΡΙΤ από την Γενική Συνέλευση της EBU και έτσι τέλειωσε η «αγωνία» και «θρίλερ» ότι μπορεί η χώρα μας να μην λάβαινε μέρος στην ερχόμενη διοργάνωση του 2015. Κανονικά θα πάρει μέρος η Ελλάδα στην Eurovision του 2015 που θα φιλοξενηθεί στην νικήτρια χώρα Αυστρία (το έπαθλο και 1η θέση αν θυμάστε είχε πάρει η τραγουδίστρια με το μούσι, Κοντσίτα που έχει αξιοποιήσει εξαιρετικά την επιτυχία της ως τώρα).

H Γενική Συνέλευση της Ένωσης, που συνεδριάζει στη Γενεύη, εξέτασε τον φάκελο – αίτηση της ΝΕΡΙΤ και την αποδέχθηκε εν τέλει ως μέλος της.

Το μεγάλο ναι στην αίτηση της ΝΕΡΙΤ ανοίγει τον δρόμο προς τον διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στις 19, 21 και 23 Μαΐου 2015 (ο τελικός), στη Βιέννη.

«Είμαστε ευτυχείς που θα έχουμε την Ελλάδα στην 60η (επετειακή κιόλας) Eurovision, στη Βιέννη. Η αφοσίωσή της στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του πλανήτη είναι εντυπωσιακή όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο υπεύθυνος του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η ΝΕΡΙΤ έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με γνωστή δισκογραφική εταιρεία για την διοργάνωση του ελληνικού τελικού (τον Φεβρουάριο πιθανότατα) και την επιλογή του τραγουδιού που θα ταξιδέψει στη Βιέννη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight