Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καμπάνια χωρίς Σύνορα για την ενίσχυση του ξενώνα Στέγη Plus

Πάτρα: Καμπάνια χωρίς Σύνορα για την ενί...

Η ομάδα Δράσης Σπουδαστών Κοινωνικής Εργασίας συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη υγιεινής

Η Ομάδα Δράσης Σπουδαστών Κοινωνικής Εργασίας (ομάδα ερυθρού σταυρού) έχοντας σαν στόχο την υλική βοήθεια του ξενώνα ΣΤΕΓΗ PLUS (+) και των μελών αυτού διοργανώνουμε την καμπάνια Χωρίς Σύνορα… για την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών υγιεινής.

Το έργο έχει σαν σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της πατραϊκής κοινωνίας σε σχέση με τον ξενώνα ΣΤΕΓΗ PLUS (+)και την ταυτόχρονη καταπολέμηση του στίγματος.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε δύο χώρους της πόλης, στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α' και στη Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου στις 11, 12 και 13 Δεκέμβρη 11-2μ.μ και 6- 9μμ.

 

Παράλληλες δραστηριότητες:

  • Έκκληση προς διευθυντές σχολείων συνεργαζόμενους με το τμήμα κοινωνικής εργασίας μέσω των ΕΠΑ και των εποπτών καθηγητών με στόχο να γίνει μια οργανωμένη δουλειά και να παρακινήσουμε τους γονείς των παιδιών να συνεισφέρουν στην καμπάνια μας.
  • εξόρμηση και ενημέρωση της Πατρινής κοινωνίας με ταυτόχρονο μοίρασμα κάποιων φυλλαδίων.

H Ομάδα Δράσης Σπουδαστών Κοινωνικής Εργασίας (ομάδα ερυθρού σταυρού) αποτελείται από 8 μέλη σπουδαστές του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Οι εν λόγω σπουδαστές πραγματοποιούμε στον Ερυθρό Σταυρό το εργαστηριακό μάθημα «Εργαστηριακή Πρακτική Άσκηση V» (ΕΠΑ V). Ο ξενώνας φιλοξενίας ΣΤΕΓΗ PLUS λειτουργεί στην πόλη από τον Μάρτιο του 2014 στα πλαίσια χρηματοδότησης από τον ΕΟΧ σε πρόγραμμα που υλοποιείται από την ΜΚΟ Praksis και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Ομάδα Δράσης Σπουδαστών Κοινωνικής Εργασίας (ομάδα ερυθρού σταυρού)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις