Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καρέ καρέ η γιορτή της Ανδριάνας Φοή στο Bar Beer Q

Καρέ καρέ η γιορτή της Ανδριάνας Φοή στο...

Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου γίνεται χαμός

Ευχές από καλούς φίλους δέχθηκε η Ανδριάνα Φοή - Σινιγάλια της ομώνυμης εταιρίας ενεργειακής διαχείρισης κτηρίων, παραμονή της ονομαστικής γιορτής στο Bar Beer Q. Η ζωντανή μουσική που παραπέμπει σε ακούσματα μπουάτ βοήθησε να ανέβει το κέφι, ενώ τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου έχουν αποκτήσει πιστούς θαμώνες στη μπυραρία του Στέφανου Οικονόμου στη Ρήγα Φεραίου.

Μεταξύ άλλων της ευχήθηκαν ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αχαΐας Νίκος Παπάκος με τη σύζυγό του Ρένα Ξένου του ομώνυμου κοσμηματοπωλείου, ο Άγγελος Κάνιστρας Περιφερειακός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς Δυτικής Ελλάδος με τη σύζυγό του  Έμυ Αναλυτή, ο Γιώργος Παπαδόπουλος της κατασκευαστικής "Τρίαινα" με τη σύζυγό του Ιφιγένεια Βγενοπούλου, ο πολιτικός μηχανικός Κώστας Μιχαλόπουλος με τη σύζυγό του Ειρήνη Ανδρονοπούλου, η Ζιζή και ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, η Τζίνα και ο Βασίλης Μούρτζης, ο Βαγγέλης Καρακάσης, η Χαρά Μαρτζούκα, η Τζένη και η Νεκταρία Ντούκα.

Σε διπλανές παρέες διασκέδαζαν ο Χριστόφορος και η Ουρανία Πετρή, ο Νίκος Ανδρουτσέλης, ο Νίκος Κολοκυθόπουλος, η Ιφιγένεια Λαϊνιώτη, ο Τάκης Ματθαιόπουλος κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight