Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων τώρα... αντί μόστρας και μικροπολιτικής"!

"Προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων...

Παρέμβαση του πολιτευτή της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου

Με αφορμή τα αλλεπάλληλα περιστατικά, με μαχαιρώματα και συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων αλλά και απειλές από φυλακισμένους σε βάρος σωφρονιστικών υπαλλήλων στις Κλειστές Φυλακές "Αγίου Στεφάνου" Αχαΐας,ο Πολιτευτής της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είχε παρέμβει στον Υπουργό Δικαιοσύνης στις 21 Οκτωβρίου 2014, προειδοποιώντας τον για επαπειλούμενα επικίνδυνα συμβάντα, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Η σημερινή κατάσταση στο τοπικό Σωφρονιστικό Κατάστημα είναι απροχώρητη καθότι άκρως επικίνδυνη.Εδώ και μήνες γινόμαστε δέκτες έντονων και σοβαρών διαμαρτυριών από υπαλλήλους,οι οποίοι ανησυχούν για την ασφάλειά τους και τους κινδύνους που ελλοχεύουν,εξαιτίας του μικρού αριθμού των υπηρετούντων.

Η Κυβέρνηση δεν ακούει, ή εξ ανάγκης κάνει πως δεν ακούει τα εύλογα αιτήματα των σωφρονιστικών υπαλλήλων κι αυτό ξεφεύγει από κάθε λογική.

Καλώ και πάλι το Υπουργείο Δικαιοσύνης να κάνει πράξη την προ διετίας εξαγγελία του για πρόσληψη 570 νέων υπαλλήλων ή ακόμα και χρήση πρώην Δημοτικών Αστυνομικών.

Οι θεωρίες για πολιτικές σωφρονισμού και περιορισμού της εγκληματικότητας,άνευ έργου και αποτελεσματικότητα,δεν έχουν πια ουσία.

Καθίστανται υπεύθυνοι για ό,τι επακολουθήσει,από μία κατάσταση νοσηρή και κραυγαλέα πολύ δε περισσότερο τώρα που η χώρα...βγαίνει από τα μνημόνια,ας αποδείξει πως ξεπερνά τα λόγια από τους θώκους κι ότι μπορεί να διαφυλάξει τουλάχιστον τα απαραίτητα.

Με μόστρα και μικροπολιτικές πολυφωτογραφημένης πασαρέλας,δεν βελτιώνεται η κατάσταση"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις