Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετακίνησαν δύο νοσηλευτές και κινδυνεύει να κλείσει το χειρουργείο του Καραμανδανείου

Μετακίνησαν δύο νοσηλευτές και κινδυνεύε...

Με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Νίκου Στακιά

Αναταραχή προκάλεσε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας η απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Νίκου Στακιά, να μετακινηθούν δύο νοσηλευτές του αναισθησιολογικού από το νοσοκομείο των Παίδων στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, λόγω ελλείψεων.

Μια τέτοια όμως εξέλιξη συνεπάγεται, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, τον άμεσο κίνδυνο κλεισίματος του ενός εκ των δύο χειρουργείων του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, κάτι που θα επιφέρει πολλά και ποικίλα προβλήματα στην παροχή άμεσων ιατρικών υπηρεσιών στα παιδιά.

Το θέμα εγείρει ερωτηματικά. Και το πλέον αξιοσημείωτο είναι ότι τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η λειτουργία ενός χειρουργείου του Καραμανδανείου, όταν:

Πρώτον, προσφάτως έγινε γνωστό πως νοσηλευτές μετακινήθηκαν από το ΠΠΝΠ προς το Καραμανδάνειο. Άρα, θα μπορούσε κάλλιστα να ζητηθεί η επιστροφή δύο εξ αυτών και όχι να διαταχθεί η μετακίνηση των δύο νοσηλευτών του αναισθησιολογικού που ανήκουν στη δύναμη του Καραμανδανείου.

Δεύτερον, κύκλοι του χώρου της Υγείας αναφέρουν ότι υπάρχουν τριακόσια και πλέον άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΠΝΠ που έχουν αποσπαστεί σε άλλες υπηρεσίες (Περιφέρεια κλπ). Συνεπώς, θα μπορούσε να ζητηθεί η επιστροφή στα πόστα τους προκειμένου να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ως εκ τούτου, το ζήτημα προκαλεί αναστάτωση η οποία αγγίζει άμεσα την τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα όταν αυτό αφορά τη λειτουργία ενός νοσηλευτικού ιδρύματος για παιδιά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις