Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυροβόλησαν δικηγόρο έξω από το σπίτι του για να τον ληστέψουν

Πυροβόλησαν δικηγόρο έξω από το σπίτι το...

Έρευνες απο την αστυνομία

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 50χρονος δικηγόρος το πρωί, όταν έξω από το σπίτι του στην οδό Φειδίου 34 στην Πεντέλη, άγνωστοι δράστες τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο για να τον ληστέψουν.

Όλα ξεκίνησαν στις 7.30 το πρωί, όταν ο Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος εργάζεται ως δικηγόρος στην Εθνική Τράπεζα και είναι, μεταξύ άλλων, γνωστός από τη συμμετοχή του στη δίκη της «17 Νοέμβρη», βγήκε από την υπερπολυτελή μεζονέτα στην οποία κατοικεί ο ίδιος και η οικογένεια του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν ακριβώς έξω από σπίτι του.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν την επιβίβασή του τουλάχιστον δύο δράστες του είχαν στήσει καρτέρι, κρυμμένοι στις φυλλωσιές που υπάρχουν στον έξω χώρο του σπιτιού, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαδάκη.
Οι δράστες τον απείλησαν με όπλα και δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν, σχεδόν εξ επαφής στο πρόσωπο. Στη συνέχεια του άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που είχε ανά χείρας με ένα σεβαστό χρηματικό ποσό το οποίο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ξεπερνούσε τις 30.000 ευρώ και προορίζονταν για έξοδα του γραφείου του και ακολούθως εξαφανίστηκαν.
Εκείνος, αιμόφυρτος και σοκαρισμένος, βρήκε το κουράγιο να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να κατευθυνθεί μόνος τους στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για τις πρώτες βοήθειες.
Έτρεχε και φώναζε βοήθεια, με πυροβόλησαν λέει στο protothema.gr η κ. Ελένη υπάλληλος του νοσοκομείου. 
Λίγο αργότερα οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στο χειρουργείο με διαπιστωμένο κάταγμα στο σαγόνι, αφού μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερός, καθώς η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του. 
Σύμφωνα με τον άνθρωπο ο οποίος είναι υπάλληλος του σπιτιού του για τεχνικές εργασίες, ο δικηγόρος έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις