Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα:«Παίζετε; Εμείς ΝΑΙ!!» - Επιτυχής η εκδήλωση στα Βραχνέικα

Πάτρα:«Παίζετε; Εμείς ΝΑΙ!!» - Επιτυχής ...

Με τη διοργάνωση του "Αναβαθμού" και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας

Με το έναυσμα «Παίζετε; Εμείς ΝΑΙ !!!!», μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εθελοντικής ομάδας Βραχναιΐκων-Παραλίας «ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας. Η εκδήλωση, που πραγματοποίηθηκε το περασμένο Σάββατο στον καταπράσινο χώρο της Παλαιάς Πατρινής Παιδικής Εξοχής στα Ροίτικα Πατρών, είχε μεγάλη ανταπόκριση καθώς δεκάδες γονείς προσήλθαν στον χώρο, προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να γνωρίσουν την παράδοση μέσα από τα παραδοσιακά παιχνίδια που παίζανε όταν ήταν μικρά παιδιά.

50 παιδιά διαφορετικών ηλικιών έπαιξαν, διασκέδασαν, συνεργάστηκαν και ένιωσαν την χαρά της συμμετοχής με τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ» ενώ παράλληλα οι γονείς τους ενηημερώθηκαν από τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας για την λειτουργία και τις δράσεις της εθελοντικής ομάδας.

Κλείνοντας η εκδήλωση, τα χαμόγελα των παιδιών και των γονιών που συμμετείχαν έδειξαν, ότι όλοι απήλαυσαν τα παραδοσιακά παιχνίδια ξεφεύγοντας για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Φεύγοντας, το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη δράση της εθελοντικής ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View