Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαγαίικα Αχαΐας: Συλλήψεις για όπλα και λαθραία τσιγάρα

Σαγαίικα Αχαΐας: Συλλήψεις για όπλα και ...

Στη «φάκα» της Αστυνομίας δυο 44χρονη

Στη σύλληψη δυο 44χρονων στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών. Στους συλληφθέντες βρέθηκαν λαθραία τσιγάρα και όπλα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα (6-10-2014) το πρωί, στα Σαγαίικα Δυτικής Αχαΐας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, Ρομά, ηλικίας 44 ετών και οι δύο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Τελωνιακού κώδικα και της παράνομη οπλοκατοχή.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 44χρονου στα Σαγαίικα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μία καραμπίνα  και ένα μεταλλικό ξίφος συνολικού μήκους 73 εκατοστών.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του δεύτερου δράστη, στην ίδια περιοχή, βρήκαν και κατέσχεσαν 198 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και μία λάμα ξίφους, μήκους 45 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις