Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Βόμβα» Μωραΐτη: Αφήνει ανοικτό να μην ψηφίσει για Πρόεδρο

«Βόμβα» Μωραΐτη: Αφήνει ανοικτό να μην ψ...

Ζητά αλλαγή πολιτικής στο ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει ΠτΔ από την παρούσα Βουλή, αν δεν αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης, άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Θ. Μωραΐτης.

Ο κ. Μωραΐτη θέτει προϋποθέσεις για την ψήφο του για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ζητά νέα στρατηγική και ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ ενώ επιτίθεται κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τα όσα είπε στη Χαλκιδική, στην εκδήλωση για τα 40χρονα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η εκλογή προέδρου δεν μπορεί να αποτελέσει απλά σύμφωνο κυβερνητικής επιβίωσης και διάσωσης για κάποιους. Δεν μας αφορά η πολιτική επιβίωση κανενός.

Μας αφορά αποκλειστικά η χώρα και η κοινωνία. Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι η παράταση της κυβερνητικής θητείας δεν μπορεί να είναι κενό γράμμα. Δεν μπορεί η σταθερότητα να συμβαδίζει με την συνέχιση αυτής της πολιτικής», σημείωσε ο κ. Μωραΐτης.

Επίσης, μιλώντας στο Real.gr, ζήτησε «νέα στρατηγική και ηγεσία» στο ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές, αρνήθηκε να μπει στη συζήτηση για συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας συντρόφους του ότι διαπραγματεύονται «να παραδώσουν τα απομεινάρια της παράταξης με όρους διάλυσης στην Κουμουνδούρου».

Για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είπε ότι η «Η μόνη χειροβομβίδα που κρατούσε ο κ. Σαμαράς ήταν μια από αυτές που πετούσε συνεχώς μέχρι το 2011 ανατινάζοντας όποια απόπειρα συμπαράταξης στην εθνική προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση».

«Αν θέλαμε να μιλήσουμε με τέτοιους όρους το ΠΑΣΟΚ ήταν που παρέλαβε όχι απλά χειροβομβίδα, αλλά την πυρηνική βόμβα της χρεωκοπίας και του ελλείμματος στο 16% από τον συμμαχητή -όπως τον χαρακτήρισε- του κ. Σαμαρά, τον κ. Καραμανλή. Είναι πραγματικά η πλήρης αντιστροφή της ιστορίας να μιλά για στάση ευθύνης», κατέληξε ο κ. Μωραΐτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις