Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Διδασκάλου με τον Δήμαρχο Πατρέων και το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας

Συνάντηση Διδασκάλου με τον Δήμαρχο Πατρ...

Για θέματα αρμοδιοτητάς τους

Συνάντηση με το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο είχε, σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα ελέγχου της παραβατικότητας στην Δυτική Ελλάδα, ενώ συζητήθηκαν οι δράσεις για την αποτελεσματική λειτουργία της Αστυνομικής Δ/σης, με στόχο την πλήρη ασφάλεια των πολιτών.

«Το ενδιαφέρον μας για το κλίμα ηρεμίας και ασφάλειας των πολιτών είναι συνεχές και η συνεργασία μας με την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτ. Ελλάδας, για το σκοπό αυτό, βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο. Προτεραιότητά μας είναι η πρόληψη της παραβατικότητας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Η ασφάλεια των συμπολιτών μας είναι πρωταρχικό, για μας, αγαθό και θα τους το παρέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η επιλογή του κ. Αποστολόπουλου -ενός άριστου αξιωματικού, με τον οποίο είχαμε στενή συνεργασία στο παρελθόν, από τη θέση του ως Περιφερειακού Διευθυντή Ασφαλείας Πελοποννήσου- αποτελεί εγγύηση προς την κατεύθυνση αυτή», δήλωσε, αμέσως μετά τη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας.

ΜΕ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

Συνάντηση εργασίας με το νέο Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη είχε, σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Έργων - Καθαριότητας & Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Χρήστος Κορδάς, προϊστάμενοι διευθύνσεων του Δήμου, και υπηρεσιακοί παράγοντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξετάστηκαν μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τη νέα δημοτική αρχή, όπως:

-           Ο κορεσμός του Χ.Υ.ΤΑ της Ξερόλακας και η εξεύρεση βιώσιμης λύσης για τα απορρίμματα της Πάτρας,

-           Η πρόσληψη συμβασιούχων, που θα εξυπηρετήσουν τρέχουσες ανάγκες των παιδικών σταθμών,

-           Η αναβάθμιση και βελτίωση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών, κυρίως ως προς την ασφάλεια των παιδιών,

-           Η απλούστευση των διαδικασιών χορήγησης κοινωνικών επιδομάτων από το Δήμο Πατρέων και

-           Η εξεύρεση οριστικής λύσης στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πάτρας με την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Ο κ. Διδασκάλου διαβεβαίωσε τον κ. Πελετίδη ότι πρόθεσή του είναι να υπάρξει μια υποδειγματική συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τη νέα δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά της, προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Για το σκοπό αυτό, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να βρίσκονται σε διαρκή προσωπική επικοινωνία και συνεργασία με τους επικεφαλής των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε, χωρίς τις αγκυλώσεις της γραφειοκρατίας, να προωθούνται, σε σύντομο χρόνο, τα όποια ζητήματα προκύπτουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις