Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηγουμενίτσα: Αστυνομικός και μεθυσμένος και ...πιστολέρο

Ηγουμενίτσα: Αστυνομικός και μεθυσμένος ...

Φαίνεται ότι τα… «έτσουξε» παραπάνω από όσο χρειαζόταν και από τη… χαρά του έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε

Ακόμη πιο βαρύ γίνεται το κατηγορητήριο για τον νεαρό αστυνομικό ο οποίος αναστάτωσε το κέντρο της Ηγουμενίτσας ρίχνοντας απανωτούς πυροβολισμούς στον αέρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν και σε κατάσταση μέθης.

Ο 24χρονος Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην Αθήνα, είχε πάει για να παραλάβει τη φίλη του η οποία επέστρεφε από την Κέρκυρα. Περιμένοντάς την, όμως, φαίνεται ότι τα… «έτσουξε» παραπάνω από όσο χρειαζόταν και από τη… χαρά του έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε επτά φορές, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό ή ζημιές.

Αφού συνελήφθη από συναδέλφους του της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας χωρίς να αντισταθεί, ο νεαρός που τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας που του άσκησε δίωξη για οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις