Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μυστήριο με τον Λυκούδη στη ΔΗ.ΜΑΡ. - Αποχωρεί από το κόμμα μαζί με 25 άλλα στελέχη

Μυστήριο με τον Λυκούδη στη ΔΗ.ΜΑΡ. - Απ...

Πήραν τις οριστικές τους αποφάσεις

Την αποχώρησή τους από τη ΔΗΜΑΡ επικύρωσαν ο Σπύρος Λυκούδης και τα στελέχη που συγκροτούν την Μεταρρυθμιστική Τάση, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Η απόφαση των στελεχών που μετείχαν μέχρι πρόσφατα στα καθοδηγητικά όργανα της ΔΗΜΑΡ ήταν ομόφωνη και τα 26 μέλη της Κ.Ε πρόκειται τις επόμενες ημέρες να υποβάλλουν και τυπικά τις παραιτήσεις τους και να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Όσον αφορά στον βουλευτή Επικρατείας Σπύρο Λυκούδη που ηγείται της Μεταρρυθμιστικής Τάσης, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αποφασίσει την ανεξαρτητοποίησή του από την Κ.Ο της ΔΗΜΑΡ. Το αν θα επιστρέψει την έδρα που κατέχει στο κόμμα δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Το περίεργο είναι πως σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπήρχε καν ζήτημα ανακοινώσεων σήμερα, αλλά λίγες ώρες αργότερα αποφασίστηκε να αποχωρήσουν από το κόμμα, τις ζυμώσεις να είναι έντονες και παρασκηνιακές για τον ρόλο του κ. Λυκούδη το επόμενο διάστημα.

Ως επόμενο βήμα των αποχωρούντων προσδιορίζεται η σύγκληση πανελλαδικής σύσκεψης τις επόμενες εβδομάδες ώστε να αποφασιστούν οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν για τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς στον προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις