Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μετ΄εμποδίων η πρόσβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λόγω έργων - Μέριμνα ζητά ο Χαράλαμπος Μπονάνος που χτυπά καμπανάκι κινδύνου

Πάτρα: Μετ΄εμποδίων η πρόσβαση στο Πανεπ...

"Κάθε καθυστέρηση έχει σημασία"

Καμπανάκι για τον κίνδυνο που προκαλεί στους ασθενείς η καθυστέρηση στην πρόσβαση στο νοσοκομείο του Ρίου , λόγω των έργων που εκτελούνται γύρω από αυτό, χτυπά ο διοικητής του Χαράλαμπος Μπονάνος, μιλώντας στο thebest.gr . "Kάθε καθυστέρηση έχει σημασία. Το κάθε λεπτό έχει αξία. Ποιος θα είναι υπεύθυνος αν χάσουμε έναν άνθρωπο;" αναφέρει στο thebest.gr και περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί  στους δρόμους που οδηγούν στο νοσοκομείο.

Όπως τονίζει ο Χαράλαμπος Μπονάνος οι εργασίες της ΔΕΥΑΠ και τα έργα για την Πατρών - Κορίνθου καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη την πρόσβαση στο νοσοκομείο. Στους δρόμους επικρατεί αλαλούμ κι ελλοχεύει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές, όπως υπογραμμίζει ιδιαίτερα ανήσυχος.

"Δεν μπορεί το νοσοκομείο να είναι στο έλεος κάθε εργολάβου. Χρειάζεται ένας προγραμματισμός και συνεννόηση με αυτούς που εκτελούν το έργο, για την πρόσβαση και αποχώρηση από το νοσηλευτικό ίδρυμα", ενώ ζητά από την τροχαία να επιδείξει μέριμνα για την αποσυμφόρηση του σημείου, το οποίο όπως τονίζει επιβαρύνεται και από την παρουσία φορτηγών, προειδοποιώντας παράλληλα για τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις