Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυνατό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση από τους πολίτες της Πρέβεζας για το Νοσοκομείο - ΦΩΤΟ

Δυνατό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση από τ...

Μαζικής διαμαρτυρία

- Το άκουσμα της έλλειψης εφημερεύων χειρούργου ένωσε τους πολίτες στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, το απόγευμα της Τρίτης στην Πρέβεζα.

- Η διαμαρτυρία για την έλλειψη χειρούργου, που λύθηκε, μετατράπηκε σε συγκέντρωση γενικής διαμαρτυρίας.

Ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 19:30 στο προαύλιο του Νοσοκομείου Πρέβεζας, τόσο από την συμμετοχή πολιτών όσο και εργαζόμενων σε αυτό.

Η προγραμματισμένη αυτή συγκέντρωση, είχε εξαγγελθεί, μετά την πληροφόρηση ότι για τις επόμενες μέρες του Αυγούστου δεν θα υπάρχει εφημερεύων χειρούργος στο Νοσοκομείου (δείτε εδώ…) για να ακολουθήσει νωρίς το απόγευμα σήμερα ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου στην οποία τονίστηκε ότι το πρόβλημα λύθηκε (δείτε εδώ…).

Έτσι οι εφημερίες θα καλυφθούν από γιατρούς που θα μεταφερθούν από το νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Πάντως η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου των Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο ήταν ικανοποιητική, γεγονός που μαρτυρά ότι πλέον έχει περάσει και στους πολίτες η ανάγκη μιας καλύτερης μοίρας για το μέλλον του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

Αυτό φώναξαν σήμερα οι δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στο χώρο δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και την προαναγγελία ακόμα δυναμικότερων κινητοποιήσεων προκειμένου να διασφαλιστεί το πολυτιμότερο αγαθό, αυτό της υγείας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στα προβλήματα που παρουσιάζει το νοσηλευτικό ίδρυμα ενώ χαρακτήρισε ως «μπάλωμα» την κάλυψη των εφημεριών τονίζοντας ότι η λύση που βρέθηκε προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες της χειρουργικής είναι προσωρινές και όχι μόνιμες…

Στην συγκέντρωση έδωσε το παρόν και ο βουλευτής της Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών παρατάξεων, αλλά και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Γεωργάκος, μιας και η συγκέντρωση βρίσκονταν σε εξέλιξη εντός του χώρου του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία έως την πλατεία δικαστηρίων…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις