Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκλεβαν χαλό και διακινούσαν ναρκωτικά

Έκλεβαν χαλό και διακινούσαν ναρκωτικά

Τους έπιασε η ΟΠΚΕ

Διπλή επιτυχία έκαναν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., όταν σταμάτησαν για έλεγχο ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων που κινούνταν με μοτοποδήλατο στο Βόλο. Όπως αποδείχθηκε, διακινούσαν ναρκωτικά, αλλά μετέφεραν και ποσότητες χαλκού βάρους 29 κιλών και 700 γραμμαρίων που είχαν κλέψει, άγνωστο από πού!

Αλλά και το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε να έχει παραποιημένους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα και κατασχέθηκε για να διαπιστωθεί αν είναι κλεμμένο. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 33χρονου και της 32χρονης φίλης του δύο συσκευασίες με μικροποσότητες βουπρενορφίνης και μιας λευκής ουσίας άγνωστης σύστασης την οποία έστειλαν για ανάλυση. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενο για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή.

Από το Δεκέμβριο του 2013 είχε ακόμη στην κατοχή του μια κονσόλα ήχου που είχε κλέψει, μεταξύ άλλων, από την αποθήκη του πνευματικού κέντρου του δήμου Πάτμου ένας 28χρονος Αλβανός! 

Στο σπίτι του τη βρήκαν οι άνδρες του τμήματος του νησιού που, αν και είχε προ πολλού παρέλθει το αυτόφωρο, τον συνέλαβαν γιατί βρισκόταν παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης τριών μηνών για παράνομη είσοδο στη Ελληνική επικράτεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις