Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία αυτή την Κυριακή στο Κέντρο Υγείας της Ακράτας

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία αυτή την Κυ...

Διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Αυτή την  Κυριακή 3 Αυγούστου 2014, από τις 8.30 το πρωί έως και τη 13.00 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Εθελοντών  Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας  «Ο ΔΕΣΜΟΣ»  διοργανώνει έκτακτη  Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας  της Ακράτας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, "με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε πως η αιμοδοσία του Ιουλίου πήγε πολύ καλά. Ωστόσο, επειδή και  ο Αύγουστος είναι μήνας με πολύ υψηλή ζήτηση αίματος  αποφασίσαμε σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας να πραγματοποιήσουμε έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία  και προσκαλούμε τον κόσμο  να συνεισφέρει ώστε να μη λείψει αίμα από κανέναν  ασθενή,  τραυματία, άτομο με Μεσογειακή Αναιμία. Φέτος ας μην ξεχάσουμε αυτούς που θα μείνουν πίσω.

Ένας  δεν  φτάνει, χρειάζονται πολλοί. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Πάρε μέρος  &  δώσε   και ΕΣΥ  συνέχεια στο θαύμα της ζωής! Με  μοναδική ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση,  σας  περιμένουμε την  Κυριακή 3 Αυγούστου  στο Κ.Υ. Ακράτας, 8,30 μέχρι 13,00 να  δώσουμε ελπίδα, ζωή και χαμόγελο. Όταν δίνουμε αίμα  πρέπει να έχουμε φάει ελαφρά το πρωί (πρωινό  που ο καθένας έχει συνηθίσει να τρώει)".

Για περισσότερες πληροφορίες:  Τόλιος  Παναγιώτης, Τηλ. 6976007229 και  FAX, 2696022831.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις