Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έβαλε τα κλάματα on air η Μπουσδούκου! Τι είπε για την Πόπη Τσαπανίδου και πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές;

Έβαλε τα κλάματα on air η Μπουσδούκου! Τ...

Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ

Άννα Μπουσδούκου: " Θεωρώ ανώφελη τη σύγκριση με την Τσαπανίδου"ε από αυτούς τους 11 μήνες που βρισκόμαστε σύσσωμη η ομάδα στον αέρα, επιλέξαμε τις πιο χαρούμενες στιγμές μας από αυτούς τους 11 μήνες, ακούμε καθημερινά βαρύγδουπα πράγματα, γκρίζες ειδήσεις, ας δώσουμε λίγο χαρά και ας δούμε τι μας έκανε να σκάσει λίγο το χειλάκι μας» είπε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Τώρα, Άννα Μπουδούκου, παρουσιάζοντας και τους συνεργάτες της. 

Επιστρέφοντας συγκινημένη από το βίντεο που είχαν ετοιμάσει με ευχάριστες στιγμές της εκπομπής η Άννα Μπουδούκου χαιρέτησε το κοντρόλ «Δεν ξέρω αν γελάσατε, εμείς γελάσαμε, το ευχαριστηθήκαμε. Εδώ είμαστε για να σας αποχαιρετήσουμε, εσείς θα παραμείνετε βέβαια εδώ είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της «Γιατί είπαμε, όλον αυτό τον καιρό για ένα μήνα θα δώσουμε τη σκυτάλη στην Μαρία Αναστασοπούλου που θα βρίσκεται για ένα μήνα από τις 10 μέχρι τη 1 εδώ να σας ενημερώνει, να σας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας από ότι λένε οι πληροφορίες μου.Για να μαθαίνεται και τι κάνει ο νέος κόσμος και τι άλλο απασχολεί την επικαιρότητα. Γιατί επικαιρότητα δεν είναι μόνο η πολιτική, δεν είναι μόνο η οικονομία, δεν είναι μόνο τα δυσάρεστα - είμαι αρκετά συγκινημένη, νομίζω ότι τετοια ταραχή δεν την είχα ούτε στην πρώτη εκπομπή, έτρεμαν λίγο τα πόδια μου, τώρα τρέμω ολόκληρη.


Ήταν 11 υπέροχοι μήνες για αυτή την πρώτη σεζόν. Θα είμαστε μαζί από τις 25 Αυγούστου οπότε και γυρίζουμε στις επάλξεις. Όλο αυτό που βλέπετε είναι μια ομαδική δουλειά, εγώ κάνω το λιγότερο πραγματικά. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι το στήνουν όλο αυτό, το σκηνοθετούν όλο αυτό, τα απιδιά βεβαίως που τρέχουν έξω για το ρεπορτάζ, που ψάχνουν από Ελλάδα, Αμερική, Βρετανία, Αφρική. Έχουμε βρει κόσμο από όλη την υφήλιο, παγκοσμίως.

Ο Θανάσης Καραγιάννης είναι ο άνθρωπος μαέστρος στο κομμάτι καλεσμένοι, είτε ε΄χει να κάνει με τους πολιτικούς μας είτε έχει να κάνει με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και τους χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας να μας δίνουν απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις, στις δικές σας απορίες. Η Δήμητρα Κόχυλα η αρχισυντάκτρια μας φεύγει για το νησί της την Ικαρία, νομίζω την τρελάναμε περισσότερο εδώ, από ότι η τρέλα της Ικαρίας η γνωστή.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα μηνύματα καταρχήν τα οποία λαμβάνουμε από εσάς με οποιονδήποτε τρόπο και αν μας τα στέλνετε, όλα φτάνουν όλα τα διαβάζουμε, τα επεξεργαζόμαστε, τα ζυγίζουμε και τα καλά και τα κακά και τις ενθραρρυντικές, θέλουμε να είμαστε σε ανοιχτή συζήτηση μαζί σας, να συζητάμε, να έχετε λόγο σε αυτή εδώ την εκπομπή, να έχετε θέση σε αυτή την εκπομπή. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το κανάλι και θα το κάνω για αυτή τη δυνατότητα και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλους αυτούς τους 11 μήνες μέρα προς μέρα. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, εύχομαι να ήταν αξιοπρεπές, να σας ενημέρωσε εκεί όπου χρειάζοσασταν ενημέρωση. Η ενημέρωση είναι παντού, θέλουμε να σας δείχνουμε και το κάτι διαφορετικό. Να περάσετε καλά. Καλό καλοκαίρι. Το ραντεβού μας είναι για την 25η Αυγούστου. θα είμαστε εδώ όπως ήμασταν και όλο τον περασμένο χρόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight