Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δήλωση «φωτιά» - "Ο Ζάχος έφαγε όλα τα λεφτά της Καρέζη"

Δήλωση «φωτιά» - "Ο Ζάχος έφαγε όλα...

Στο περιοδικό "Εγώ" από τον Ντίμη Κρίτσα

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας με μεγάλη πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο πανύψηλος και κομψότατος Ντίμης Κρίτσας που αγαπά πολύ την Πάτρα και την επισκέπτεται συχνά, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μίλησε χωρίς περιστροφές για τα πάντα.

Ανάμεσα σε άλλα, όπως γράφει το gossip-tv.gr, ο 90χρονος αλλά πάντα ακμαίος και δημιουργικός Ντίμης Κρίτσας αναφέρθηκε και στον γάμο του μπον βιβέρ Ζάχου Χατζηφωτίου με την εκλεκτή ηθοποιό Τζένη Καρέζη.

«Ο Χατζηφωτίου δεν είχε πισίνα, είχε μια γούρνα. Ο Ζάχος είναι ο κύριος Μινχάουζεν. Προχθές παρουσίαζε ένα βιβλίο και άρχισε να λέει ότι πολέμησε στο Ελ Αλαμέιν. Ποιο Ελ Αλαμέιν; Στην Αίγυπτο πήγε και έκανε κοσμική ζωή. Αυτά τα ξέρουμε εμείς που έχουμε την ίδια ηλικία.

Δεν είχε τρία σπίτια στη Μύκονο;

Μήπως είχε και δεκατρία και δεν το ξέρουμε; Ο Ζάχος έλεγε ότι ήταν στην «Αθηναία» και γνώρισε μια γυναίκα με στολή Ντόμινο και, όταν πήγαν μαζί σπίτι, διαπίστωσε πως κάτω από το Ντόμινο ήταν η Τζένη Καρέζη. Οταν το άκουσα, μόνο που δεν σηκώθηκα να του πω «Βρε ανόητε, εγώ σου γνώρισα την Καρέζη. Ποιο Ντόμινο και ποια "Αθηναία";»

Ισχύει ότι η Τζένη Καρέζη τον ερωτεύτηκε τρελά, ενώ εκείνος τη φιλούσε με μάτια ανοιχτά;

Γι' αυτό της έφαγε όλα τα λεφτά; Γι' αυτό της έφαγε το κότερο και τα λεφτά από το «Μαίρη - Μαίρη». Εσείς είστε νεαρός και δεν τα ξέρετε. Σε εμάς δεν μπορεί να τα πει, γιατί θα τον βάλουμε στον τοίχο.

Ήσασταν πολύ φίλος με την Τζένη Καρέζη;

Ναι. Της έλεγα «είσαι τρελή που θέλεις αυτόν». Η Καρέζη ονειρευόταν να μπει στην καλή κοινωνία. Ο Ζάχος τότε έκανε παρέα με την Ελένη Βλάχου και ορισμένες κυρίες αυτού του κύκλου με τις οποίες διατηρούσε ερωτικές σχέσεις.

Είχε ανασφάλειες η Καρέζη;

Πάρα πολλές. Την προτιμούσα από την Αλίκη.

Η Αλίκη πώς ήταν;

Παρόλο που ήξερε ότι δεν της είχα καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια, εκείνη ήθελε πάντα εμένα. Δεν πήγαινα ποτέ τα ρούχα στην Αλίκη αν δεν έμπαιναν πρώτα τα λεφτά στην τράπεζα. Μπορεί να χρωστούσε σε όλη την Αθήνα, αλλά εγώ γλίτωσα. Πάντα ήταν προκλητική και κακιά. Ήθελε να χαλάει τις δουλειές των άλλων.

Ήταν αδίστακτη;

Το πείσμα της την έκανε αστέρι. Ήθελε να είναι η πρώτη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight