Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

..ΠΑΤΡΑ...2η ΚΥΡΙΑΚΗ

..ΠΑΤΡΑ...2η ΚΥΡΙΑΚΗ

Του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

,,,βάναυσα προσβλητική, αλλά και ανόητη είναι η "γραμμή" που δίνουν σε ψηφοφόρους τους κάποιοι τραγικά αποτυχημένοι ηγετίσκοι δημοτικών παρατάξεων, προτρέποντας τους την 2η Κυριακή να ψηφίσουν τον Κώστα Πελετίδη...!!!
...βάναυσα προσβλητική γιατί υποτιμούν έτσι την προσωπική του καθενός προσωπική κρίση και άποψη, και ανόητη γιατί αν τυχόν εκλεγεί δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης-δηλαδή το ΚΚΕ, θα είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι για μια ακόμη πιο αποτυχημένη-έως και τραγική νέα δημοτική θητεία.
...και τότε θα πρέπει να απολογηθούν...!!! 
...και καλά οι κομμουνιστογενείς αριστεροί έχουν κάποια μικρή δικαιολογία, έστω και αν κακήν κακώς διαγράφηκαν κάποτε από το εσαεί αμετανόητα δογματικό ΚΚΕ...
...κάποιοι άλλοι όμως, που δεν είναι αριστεροί-επαναστάτες!!--ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, γιατί τόση πολιτική βλακεία και επιπολαιότητα...;;...
... ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ...!!! 
...γιατί 5 ακόμα χρόνια τέλμα και πισωγύρισμα ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, κ.κ. "ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ"...!!!!

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις