Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών, ο δημοσιογράφος Νίκος Ράλλης

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετ...

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του δημοσιογράφου έπειτα από σύντομη περιπέτεια με την υγεία του

Ο Νίκος Ράλλης, ένας εκλεκτός συνάδελφος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 41 ετών. Ο δημοσιογράφος με το πάθος για τη μουσική, που διαβάστηκε φανατικά και αγαπήθηκε από όσους τον γνώρισαν, «έφυγε» ξαφνικά σήμερα από τη ζωή, μετά από σύντομη περιπέτεια για την υγεία του.

Ο Νίκος έπασχε από σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Τελικά υπέκυψε σήμερα σε ηλικία 41 ετών.

Εργοζόταν παλιότερα στο Δίφωνο, μετέπειτα στο πολιτιστικό ένθετο Passepartout της εφημερίδας του Επενδυτή, στη Lifo και τελευταία στο site spirto.net.

«Ένα ιδίαιτερα θλιβερό νέο για την δημοσιογραφική οικογένεια της Lifo έγινε γνωστό σήμερα: ο δημοσιογράφος Νίκος Ράλλης, ο οποίος έιχε διατελέσει διευθυντής σύνταξής της το 2006, πέθανε σήμερα σε ηλικία 41 ετών, από σπάνιο αυτοάνοσο. Ο Νίκος Ράλλης είχε μακρά και καλή πορεία στο πολιτιστικό ρεπορτάζ και είχε διακριθεί κυρίως για την εργασία του στην εφημερίδα Επενδυτής» έγραψαν οι συνάδελφοι του Lifo.

O συνάδελφος του, Μιχάλης Γελασάκης, έγραψε στο Μusicpaper για την απώλεια του Νίκου: «Θα τον θυμόμαστε και θα ζει στη μνήμη μας όχι μόνο γιατί συνεργάστηκε με το site μας, ούτε γιατί δουλεύαμε για 3-4 χρόνια σε διπλανά γραφεία, ούτε για τις ατέλειωρες κουβέντες περί μουσικής και καλλιτεχνών. (Όταν είχε κέφια ήταν απολαυστικά καυστικός για πρόσωπα και πράγματα). Ο Νίκος ήξερε. Ο Νίκος θυμόταν, ο Νίκος αγαπούσε...

Ο πόνος είναι πόνος βαθύς. Εσωτερικός. Κι όσο σκέφτεσαι ότι δεν θα σου απαντήσει ποτέ στο τελευταίο μήνυμα που του
έστειλες στο facebook και του λες "Έλα ρε τις κάνεις; Σε ποιο μέρος του κόσμου είσαι πάλι; Άντε να πιούμε κανέναν καφέ, έχω πολλά θέματα να τσακωθούμε!" ο πόνος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος. Καλό ταξίδι Νίκο Σ' αγαπάμε να ξέρεις.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις