Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο: Δεν έχει προηγούμενο η δράση των ιερόσυλων-Διέρρηξαν για έκτη φορά τον Ναό του Α' Νεκροταφείου της Πάτρας-Έκοψαν με τροχούς τα συρματοπλέγματα

Απίστευτο: Δεν έχει προηγούμενο η δράση ...
Σύφαντος Νίκος

"Πονοκέφαλος" σε Δήμο και Αστυνομία

Αυτό δεν έχει προηγούμενο. Οι θρασύτατοι διαρρήκτες-ιερόσυλοι, που έχουν αναστατώσει την Αστυνομία και τον Δήμο με τις απανωτές διαρρήξεις στο Α' Δημοτικό Νεκτροταφείο της Πάτρας, ξαναχτύπησαν τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα 24ωρα από την μεγάλη διάρρηξη με λεία πάνω από 2.000 ευρώ στον Ναό των Αγγέλων και χθες οι διαρρήκτες συμπλήρωσαν στον μακροσκελή πια κατάλογο των διαρρήξεών τους, την έκτη επίθεση στον Κοιμητήριο.

Παρά τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει το προσωπικό του Νεκροταφείου, οι δράστες δεν "κόλλησαν". Έκοψαν-πιθανότατα με τροχό-τα συρματοπλέγματα που είχαν τοποθετηθεί και διέρρηξαν την κλειδαριά του Ναού των Αγγέλων.

Για κακή τους τύχη όμως, δεν υπήρχαν χρήματα στο παγκάρι και έφυγαν ανενόχλητοι και άπραγοι.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες δεν υπολογίζουν πλέον τίποτε. Ούτε φοβούνται αν γίνουν αντιληπτοί.

Δήμος και Αστυνομία προσπαθούν να λύσουν  το μυστήριο και να κόψουν" τη φόρα των ιερόσυλων που μέσα σε διάτημα λίγο μεγαλύτερο του ενός μηνός έχουν χτυπήσει έξι φορές τους Ναούς του Νεκτροταφείου, ακόμη και το οστεοφυλάκιο και τα γραφεία του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις