Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠάτρΑ: Δέκα αιτήματα προς τη Διοίκηση του "Αγίου Ανδρέα" κατέθεσαν οι εργαζόμενοι

ΠάτρΑ: Δέκα αιτήματα προς τη Διοίκηση το...

Τί ζητούν για τη διαθεσιμότητα

Δέκα αιτήματα προς τη Διοίκηση του νοσοκομείου της Πάτρας "Ο Άγιoς Ανδρέας" κατέθεσε το Σωματείο των Εργαζομένων "Ιπποκράτης". Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

"Την ΔΕΥΤΕΡΑ 28/4/2014, με αφορμή τις τελευταίες EΞΕΛΙΞΕΙΣ με την Διοίκηση στο Νοσοκομείο και ιδιαιτέρως τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και ΤΑΚΤΙΚΕΣ που αυτή και το Γρ. Επιστασίας εφαρμόζουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ και οχι μόνον, συνεδρίασε  το Δ.Σ του Σωματείου μας,

Όπου αποφάσισε να ζητήσουμε από την Διοίκηση τα εξής:                                                                    
    ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ των αποφάσεων ανάθεσης των καθηκόντων των Οδηγών στην Ασφάλεια του Νοσοκομείου και την υλοποίηση ΑΜΕΣΑ των αποφάσεων της σύσκεψης που έγινε γι΄ αυτό τον σκοπό στην 6η Υ.Πε.
    ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΜΕΣΑ των ΘΥΡΩΡΩΝ από την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την υπαγωγή της Ασφάλειας στις δικαιοδοσίες του Διοικητή, όπως οι κείμενες διατάξεις ορίζουν.
    Επιστροφή όλων των μετακινημένων Εργαζόμενων της Ασφάλειας στην Οργανική τους Θέση.
    ΑΜΕΣΑ αντικατάσταση της Προϊσταμένης του Γρ. Επιστασίας, εάν και εφ΄ όσον δεν επαναπροσδιοριστεί, τόσο για την στάση της στην ανάθεση των προδήλως παράνομων καθηκόντων στο προσωπικό ευθύνης της, όσο και ιδιαιτέρως για την αυταρχική της στάση και συμπεριφορά απέναντι σ΄ αυτούς και τους Θυρωρούς..
    Κάλυψη των εξόδων μετακίνησης των Συναδέλφων Εργαζόμενων του Κ.Υ κ Αχαΐας, που έρχονται για εργασία στο Νοσοκομείο.
    ΑΜΕΣΑ κάλυψη των κενών βαρδιών στους ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ και τα ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ αλλά και στα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.
    Αντιμετώπιση άμεσα των προβλημάτων του ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, τόσο για την ενίσχυσή του με Προσωπικό, όσο και για το πλύσιμο, την διακίνησή του και την χρεοπίστωση, τομείς όπου επικρατεί το απέραντο χάος.
    ΑΜΕΣΑ κάλυψη των αναγκών των προβλημάτων των ΤΕΠ σε ότι αφορά τα ζητήματα Ασφάλειας, όσο και της ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ σε ότι αφορά την Ασφάλεια και το Επισκεπτήριο.
    ΑΜΕΣΑ κάλυψη των επικίνδυνων κενών στα τμήματα των ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ, αντιμετώπιση των μεγάλων σχετικών ελλείψεων.
    Άμεσα αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ, που λειτουργούν με τεράστια κενά, με διπλοβάρδιες και δυστυχώς χωρίς ρεπό.

Για όλα αυτά τα ζητήματα αποφασίσαμε, εάν και εφ΄ όσον δεν γίνουν αποδεκτά, τότε να προσφύγουμε στις Εισαγγελικές Αρχές, αλλά και σε έκτακτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, με σκοπό και στόχο την  γενίκευση των Κινητοποιήσεών μας απέναντι σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα διαδραματιζόμενα και όχι μόνον."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις