Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με αίμα βάφτηκε το βράδυ της Ανάστασης στην Ουκρανία

Με αίμα βάφτηκε το βράδυ της Ανάστασης σ...

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στο Σλαβιάνσκ

Με αίμα βάφτηκε το βράδυ στην Ουκρανία καθώς όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό κανάλι Rossiya 24, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στο Σλαβιάνσκ κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όλα συνέβησαν όταν τέσσερα αυτοκίνητα πλησίασαν σημείο ελέγχου των διαδηλωτών. Οι ένοπλοι επιβάτες τους άνοιξαν πυρ κατά των άοπλων διαδηλωτών σκοτώντας τρεις και τραυματίζοντας σοβαρά άλλον έναν.

Στο σημείο έσπευσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ομάδα ενόπλων φιλορώσων διαδηλωτών που βρίσκονταν στην πόλη, οι οποίοι με τη σειρά τους άνοιξαν πυρ κατά των δραστών της επίθεσης σκοτώνοντας δύο από αυτούς.

Οι διαδηλωτές στη συνέχεια φέρονται να κατέλαβαν δύο από τα αυτοκίνητα των επιτηθέμενων στα οποία βρέθηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες πυρομαχικά, εκρηκτικά και αερωφοτογραφίες της πόλης του Σλαβιάνσκ.

Η εκτίμηση εκπρόσωπων των φιλορώσων είναι ότι οι ένοπλοι είναι μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας».

Πρόκειται για το πρώτο θερμό επεισόδιο μετά την τετραμερή συμφωνία που υπέγραψαν την Μ. Πέμπτη Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και ΕΕ βάσει της οποίας θα προχωρούσε η αποκλιμάκωση της έντασης στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις