Τι δήλωσε στο Mega ο πρώην Υπουργός
Να ξεκαθαρίσει τη θέση του και τα επόμενα βήματά του ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου ο Κώστας Σκανδαλίδης, κάνοντας λόγο για «παιχνίδια που παίζονται με την ιστορία μιας παράταξης».
«Οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τη συνολική του πορεία, δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί. Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν μου αρέσει εμένα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια με την ιστορία μιας παράταξης» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Σκανδαλίδης επέκρινε δε, τον πρώην πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι έπρεπε να προσέλθει στην ΚΟ του κόμματος και να πει τη γνώμη του για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Κατέστησε πάντως σαφές ότι τάσσεται κατά της διαγραφής του κ. Παπανδρέου. «Δεν είναι πρέπον να διαγραφείς πρώην προεδρο του ΠΑΣΟΚ όπως ήμουν και κατά της διαγραφής του Κώστα Σημίτη» σημείωσε.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









