Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 51χρονος που πυροβόλησε τη μάνα του - Ποιοι λόγοι όπλισαν το χέρι του

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 51χρονος...

Ο γιος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ποτό

09.48 : Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (29-3-2014) το απόγευμα, στην Αρόη Πατρών, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 51 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Ειδικότερα ο 51χρονος, μέσα στην οικία του, πυροβόλησε μια φορά, με κυνηγετικό όπλο το όποιο κατείχε παράνομα, από μικρή απόσταση την 84χρονη μητέρα του τραυματίζοντας την ελαφρά στο δεξιό γλουτό και μηρό.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν άμεσα στην οικία του 51χρονου όπου και τον συνέλαβαν, ενώ η ποθούσα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο «Άγιος Ανδρέας» για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

 

08.46 Στην Ασφάλεια της Πάτρας κρατείται ο 51χρονος άνδρας που χθες πυροβόλησε με καραμπίνα τη μητέρα του. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ η μητέρα του βγήκε από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, στο οποίο μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου. Ο άνδρας είναι άνεργος, ανύπαντρος και φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με το αλκοόλ. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, στο οποίο μένει τη μητέρα του, άρχισε οικογενειακός καβγάς.

Η 84χρονη έκανε παρατηρήσεις στο γιο της, με αποτέλεσμα ο γιος θολωμένος άρπαξε το δίκαννο που είχαν στο σπίτι  και της έριξε στον μηρό. Η γυναίκα, τραυματισμένη, κατάφερε να πάει σε γειτονικό σπίτι, όπου και ζήτησε βοήθεια.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις