Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου ο Θεόδωρος Μπαρής

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου ο Θεόδωρος Μπαρής

"Αυτό που απαιτείται είναι συνεργασία" αναφέρει

Tην υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ερυμάνθου ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Μπαρής με επιστολή του στον Τύπο. Αναφέρει συγκεκρμένα:

"Φίλες και φίλοι,

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσω ότι ξεκινάμε μια προσπάθεια για τη δημιουργία συνδυασμού που θα λάβει μέρος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η οικονομική κρίση που βιώνει σήμερα ο τόπος μας και οι επιπτώσεις της στο σύνολο σχεδόν των πολιτών της χώρας, είναι γνωστή σε όλους μας, αλλά δεν είναι μόνο κρίση οικονομική, είναι κρίση αξιών, είναι κρίση θεσμών, είναι κρίση κυρίως της ίδιας της Δημοκρατίας.

Είμαστε εδώ έτοιμοι να βοηθήσουμε με τις ικανότητές μας στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων από τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές του παρελθόντος. Προκρίνουμε το δημόσιο συμφέρον ενάντια στις όποιες συντεχνιακές και πελατειακές επιδιώξεις δημιουργώντας αισθήματα περηφάνιας και αξιοπρέπειας στους δημότες μας.

Η πρόκληση για εμάς, είναι ο ρόλος που καλείται να παίξει ο Δήμος Ερυμάνθου στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου αλλά και η δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί στο εσωτερικό του, προκειμένου να καταστεί σύντομα ανεξάρτητος, οικονομικά αυτάρκης και απόλυτα βιώσιμος.

Στην πρόκληση αυτή θα είμαι παρών μετέχοντας ως υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής ενός Δημοτικού Συνδυασμού ευρύτερης σύνθεσης και αποδοχής. Με αίσθημα υψηλής ευθύνης και με σταθερή προσήλωση στις αξίες που υπηρετώ, με συνέπεια στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, απευθύνομαι σήμερα σε όλους εσάς, φιλοδοξώντας να οικοδομήσω μαζί σας μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης.

Είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα καθορίσει, εάν ο Δήμος Ερυμάνθου θα παραμείνει  διεκπεραιωτής αντιλαϊκών πολιτικών ή εάν θα αποτελέσει το φορέα μιας διαφορετικής πολιτικής που η νέα του δημοτική αρχή, αποφασιστικά και αξιόπιστα θα εφαρμόσει.

Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κρίση είναι μέρος του προβλήματος και δεν μπορούν να αποτελέσουν τη λύση του.

Χρειαζόμαστε τη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων. Αυτών των δυνάμεων που μας ενώνουν οι κοινοί στόχοι, που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες που μας εμπνέουν τα ίδια πιστεύω.

Σας καλούμε σε μια κίνηση ενότητας, πάνω από τις όποιες κομματικές μας επιλογές, να πορευτούμε δυναμικά σε μια κοινή προσπάθεια και να δώσουμε επιτέλους μια νέα σύγχρονη και ανθρώπινη πνοή στον τόπο μας, όπως πραγματικά του αξίζει.

Ο δρόμος της νέας εποχής ανοίγει σήμερα και  είναι στην κρίση και την αποφασιστικότητα των δημοτών, που διαθέτουν ελεύθερο πνεύμα και που έχουν δύναμη και φωνή. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που δίνει ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας, σεβόμενη τις επερχόμενες γενεές.

Οι συνεργάτες μου και εγώ, είμαστε εδώ για τα δύσκολα. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα πολιτευτούμε με αξιοπρέπεια και σύνεση. Η δύναμη ενός Δήμου, είναι οι άνθρωποί του.

Αυτό που απαιτείται είναι συνεργασία. Συνεργασία για το Δήμο Ερυμάνθου, μας αντιπροσωπεύει και μας εκφράζει.

 

Θεόδωρος Μπαρής

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ερυμάνθου"

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις