Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης

Από τη σχολή Επιστημών της Αγωγής του τηλεματικού Πανεπιστημίου «Gugliemo Marconi» (Ρώμη/Ιταλία)

Η σχολή Επιστημών της Αγωγής του τηλεματικού Πανεπιστημίου «Gugliemo Marconi» (Ρώμη/Ιταλία) στο πλαίσιο των ενεργειών για τη δια βίου μάθηση των επαγγελματιών, που συνυπάρχουν στις δομές της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, προσφέρει στην Ελληνική Γλώσσα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «Εφαρμογές Παιδαγωγικής και Διδακτικής σε παιδιά με κινητικές αναπηρίες - θέμα πολλαπλών ειδικοτήτων».

Αφορά πτυχιούχους Ελληνικών Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή και της αλλοδαπής, των παρακάτω ειδικοτήτων:

Εκπαιδευτικού Α & Β/μιας εκπαίδευσης.

Καθηγητή Φυσικής Αγωγής

Φυσικοθεραπευτή

Εργοθεραπευτή

Λογοθεραπευτή

Ψυχολόγου

Κοινωνικού Λειτουργού

Νοσηλευτή

Βρεφονηπιοκόμου

Περιλαμβάνει 4 Θεματικές ενότητες των 28 ωρών η καθεμία, από τις όποιες οι 24 είναι μέσω υπολογιστή και οι υπόλοιπες 4 παρακολούθηση δια ζώσης εκπαιδευτικού έργου και λοιπών άλλων δραστηριοτήτων σε σχολικές μονάδες, που φοιτούν παιδιά με κινητική αναπηρία. Οι συνολικές ώρες αντιστοιχούν με 100 ώρες  συμβατικής εκπαίδευσης για κάθε Θεματική Ενότητα.

Τα δίδακτρα για ολόκληρο το Πρόγραμμα ανέρχονται στα 600€. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μιας ή και περισσότερων Θεματικών Ενοτήτων, με δίδακτρα όμως 200€ για την καθεμία.

Το τηλεματικό Πανεπιστήμιο «Gugliemo Marconi» εκτός της Διεθνούς φήμης και αναγνώρισης του από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τυγχάνει και της αναγνώρισης από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Η πιστοποιημένη επιμόρφωση που προσφέρεται, μοριοδοτείται σύμφωνα με το Σύστημα Πιστοποίησης της Επιμόρφωσης των υπαλλήλων του Ελληνικού Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μετά την επιτυχή τελική αξιολόγηση κάθε Θεματικής Ενότητας θα χορηγούνται οι αντίστοιχες Πανεπιστημιακές Πιστωτικές Μονάδες σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα  Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων (ECTS), χρήσιμες για την απόκτηση master, έτσι δεν έχει καμία αντιστοιχία με τα προγράμματα e-learning των Κ.Ε.Κ άλλων Πανεπιστήμιων.

Επιπρόσθετες πληροφορίες: http://www.unimarconi.it/unigre/corso-di-aggiornamento/208

ή απευθυνθείτε άμεσα στον Διευθυντή του προγράμματος καθηγητή κ. Σταύρο Σταθόπουλο ([email protected] & κιν τηλ 6936101228).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις