Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελλάδα και η ΔΤ λέει ότι θα πάει στην Γιουροβίζιον του 2014 - Μαρτάκης και Κρυσταλλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον

Η Ελλάδα και η ΔΤ λέει ότι θα πάει στην ...

Άγνωστο μέχρι στιγμής πότε θα λάβει χώρα ο εθνικός τελικός

Το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ μεταδίδει αυτές τις μέρες η ΔΤ (Δημόσια Τηλεόραση) ενώ το ερώτημα είναι τι θα γίνει και με τον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μιας και οι έως τώρα πληροφορίες λένε ότι η ΕBU συνεχίζει να μην αναγνωρίζει την ΔΤ ως συνέχεια της πρώην ΕΡΤ!

Όπως ήδη γράφεται, παρά τις αρχικές σκέψεις που υπήρξαν για τη χώρα μας να μην συμμετέχει το 2014 λόγω της οικονομικής κρίσης και των γεγονότων με το «μαύρο» στην ΕΡΤ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η η Ελλάδα θα δώσει το παρών στον πανευρωπαικό διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στις 6 Μαίου 2014 (1ος ημιτελικός), 8 Μαίου (2ος ημιτελικός) και το Σάββατο 10 Μαίου 2014 η μεγάλη βραδιά του τελικού που θα φιλοξενηθεί στην περσινή νικήτρια Δανία και δη στην Κοπεγχάγη.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2014 θα είναι ο 59ος ετήσιος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision ενώ η τελευταία φορά που η Δανία φιλοξένησε τον διαγωνισμό ήταν το 2001 όπου την χώρα μας είχε εκπροσωπήσει η Έλενα Παπαρίζου με τους Antique και το «Die for you» κατακτώντας την 3η θέση.

Έως τώρα 36 χώρες έχουν δηλώσει επίσημα την συμμετοχή τους ενώ η Κύπρος και 3 Βαλκανικές χώρες (Βουλγαρία, Κροατία και Σερβία) δήλωσαν ότι θα απέχουν!

Ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσουν φέτος την Ελλάδα έχουν ήδη εκδηλώσει ο Κώστας Μαρτάκης, η Κρυσταλλία αλλά και το γκρουπ 1550!

Λεπτομέρειες για το πότε θα γίνει ο εθνικός τελικός, δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα.

Πέρυσι με τον Αγάθωνα και τους Κόζα Μόστρα η Ελλάδα κατέκτησε την 6η θέση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight