Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ένταση στην εκδήλωση για τον Τεμπονέρα- Έπεσαν γιουχαϊσματα σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Δημοτική Αρχή- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Ένταση στην εκδήλωση για τον Τεμπο...

"Ο Νίκος Τεμπονέρας ζει στους αγώνες του σήμερα"

19.40 Ξέκίνησε η πορεία στο κέντρο της Πάτρας στην μνήμη του Νίκου Τεμπονέρα με τη συμμετοχή 300 περίπου ατόμων αλλά και ομάδας ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

19.30 Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα. Αντεξουσιαστές εμπόδισαν τον εκπρόσωπο του Δήμου, αντιδήμαρχο Χάρη Μασσαρά,  να καταθέσει στεφάνι επειδή ο Δήμος, όπως έλεγαν, έκλεισε το παράρτημα του Πανεπιστημίου, ενώ γιουχάρισαν τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ την ώρα που έκαναν κατάθεση.

Δεν αποδοκιμάστηκε ωστόσο ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Περιφέρειας.

18.20 Συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε πριν από 23 χρόνια ο καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας  πραγματοποιούν αυτή την ώρα καθηγητές, μαθητές, μέλη του ΕΑΜ, φοιτητές και μέλη παρατάξεων.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στην πλατεία Βουδ στο σχολικό συγκρότημα που  πήρε το όνομα του καθηγητή.

Η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στη συγκέντρωση – διαδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00 μ.μ., στο Σχολικό Συγκρότημα «Τεμπονέρα» στην Πάτρα. Ο Νίκος Τεμπονέρας ζει στους αγώνες του σήμερα: Δημόσια δωρεάν Παιδεία Κανένα παιδί έξω από το σχολείο Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους Όχι στις διαθεσιμότητες Ανατροπή της πολιτικής Κυβέρνησης – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις