Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε από τη ζωή ο υπεύθυνος του βιβλιοπωλείου "Σωτήρ" στην Πάτρα, Ηλίας Θεοδωρόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο υπεύθυνος του βιβλιοπ...

Στην Αθήνα σήμερα η κηδεία του

Tην περασμένη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος, υπεύθυνος του εκκλησιαστικού βιβλιοπωλείου «Σωτήρ» στην οδό Δημ. Γούναρη και Καραισκάκη, στην Πάτρα.

Ο Ηλείος στην καταγωγή Θεοδωρόπουλος είχε αφιερωθεί από νεαρή ηλικία στην Ιεραποστολική Αδελφότητα Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ».

Όπως γράφει το anastasiosk.blogspot.com (απ’ όπου και οι φωτογραφίες του εκλιπόντα) επί σειρά ετών όσοι έμπαιναν στο βιβλιοπωλείο του Σωτήρος στην Λεμεσό Κύπρου και την τελευταία δεκαετία στην Πάτρα όπου υπεύθυνος ήταν ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος, διέκριναν το χαρούμενο, πράο πρόσωπο του που τους εξυπηρετούσε πάντα με ενδιαφέρον και αγάπη.

Ο ζήλος, η αφοσίωση και οι θυσίες και αγάπη του για την εκκλησία και την χριστιανική Ορθόδοξη θρησκεία μας ήταν πάντα ισχυρά γνωρίσματα του χαρακτήρα του.

Την περασμένη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013  από τις 11 π.μ. η σορός του μεταστάντος μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Πατρών (που αποτελεί παρεκκλήσιο της Χριστιανικής Εστίας Πατρών) έως και 1 μ.μ. όπου και εψάλη τρισάγιο στην μνήμη του.

Σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 στη 1.30  μ.μ. ψάλλεται η Νεκρώσιμος Ακολουθία εις τον Ιερό Ναού του Κοιμητηρίου Ζωγράφου όπου και θα γίνει η ταφή του εκλιπόντος Ηλία Θεοδωρόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις