Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διάσημος Ολυμπιονίκης παραδέχεται πως είναι gay! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διάσημος Ολυμπιονίκης παραδέχεται πως εί...

Το coming out του 19χρονου αθλητή

Ο 19χρονος Βρετανός αθλητής, Tom Daley, Ολυμπιονίκης του 2012 στις καταδύσεις, ανέβασε ένα video σήμερα στο YouTube μέσω του οποίου αποκαλύπτει ότι είναι oμοφυλόφιλος και ότι εδώ και μερικούς μήνες διατηρεί σχέση με έναν άντρα, που-όπως λέει-του άλλαξε τη ζωή.

Αφορμή για το coming out του διάσημου Ολυμπιονίκη στάθηκε ένα αναληθές δημοσιέυμα που αφορούσε την προσωπική του ζωή. Θέλησε λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο να δώσει ένα τέλος στις διάφορες φήμες και εικασίες. Παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έβγαινε με κοπέλες, αλλά με καμία δεν είχε κάτι σοβαρό:  «Σίγουρα υπάρχουν πολλά ωραία κορίτσια εκεί έξω, αλλά από την άνοιξη βγαίνω με ένα αγόρι και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Νιώθω ασφάλεια και ότι κάνω το σωστό.

Αρχικά μου έκανε εντύπωση, αλλά πάντα ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί, αλλά μόνο την προηγούμενη άνοιξη κάτι μέσα μου κλίκαρε. Και όλος ο κόσμος μου άλλαξε» φαίνεται να λέει στο video.

Στην δημόσια εξομολόγηση του αποκαλύπτει ότι τόσο η μητέρα του όσο και οι στενοί του φίλοι τον υποστηρίζουν ενώ  άποιοι άλλοι -όπως είπε- δεν μπορούν ακόμα να το πιστέψουν!

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight