Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η δημοσκόπηση της Ν.Δ. για Δήμο Πατρέων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ που "μετρά" η Συγγρού

Η δημοσκόπηση της Ν.Δ. για Δήμο Πατρέων ...
Σύφαντος Νίκος

Η λίστα περιλαμβάνει και εκπλήξεις

Δημοσκόπηση ενόψει περιφερειακών και δημοτικών εκλογών σε Δήμο Πατρέων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι ήδη σε εξέλιξη για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.

Τα ονόματα που έχει συμπεριλάβει η ΝΔ στο ερώτημα αναφορικά με την εκλογική αναμέτρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι: Κ. Τζαβάρας, Σ. Λιβανός, Κ. Καραγκούνης, Μάριος Σαλμάς, Γ. Παπαναστασίου και Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Το όνομα του τελευταίου μπαίνει σφήνα τις τελευταίες μέρες στην Νέα Δημοκρατία και αποτελεί την εναλλακτική επιλογή στην περίπτωση που η ΝΔ επίλέξει πρόσωπο εκτός της πολιτικής σκηνής για υποψήφιο περιφερειάρχη

Ακόμη μετράται η δυναμική του περιφερειάρχη Απ.Κατσιφάρα, καθώς και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Β. Χατζηλάμπρου και Αλέξη Μητρόπουλου.

Για τον Δήμο Πατρέων, όπως μαθαίνει το thebest.gr, η ΝΔ μετρά την δυναμική των:

Κώστα Χριστόπουλου, Νίκου Οικονομόπουλου, Γιάννη Δημαρά, Χρήστου Πατούχα, Κώστα Πελετίδη, Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, Γιώργου Σιγαλού, Δημήτρη Αϊβαλή, Βίβιαν Σαμούρη, Αλέξη Σκαρμέα, και Δημήτρη Κατσικόπουλου.

Την διενέργεια της δημοσκόπησης επιβεβαίωσε (χωρίς όμως να μπει στη διαδικασία αναφοράς ονομάτων) και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαίας Γιάννης Μάκκας, μιλώντας χθες στο δελτίο ειδήσεων του super b.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις