Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΛΤΑ: Το γραμματόσημο εισέρχεται στην ψηφιακή εποχή

ΕΛΤΑ: Το γραμματόσημο εισέρχεται στην ψη...

Τα νέα γραμματόσημα θα διατίθενται μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2014

Στην ψηφιακή εποχή φέρνουν το φυσικό γραμματόσημο τα ΕΛΤΑ, μέσω της νέας σειράς γραμματοσήμων που δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία, με τίτλο «Από το φυσικό στο ψηφιακό ταχυδρομείο».

Για πρώτη φορά απεικονίζεται σε ελληνικό γραμματόσημο γραμμωτός κώδικας τεχνολογίας δύο διαστάσεων (QRC). Σκανάροντας το γραμματόσημο της κλάσης 0,72 ευρώ,  ο χρήστης συνδέεται με το εταιρικό site κι έχει στο κινητό του τηλέφωνο όλες τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία: διευθύνσεις καταστημάτων, ωράριο λειτουργίας και παροχή υπηρεσιών e-shop.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, το ψηφιακό ταχυδρομείο είναι πλέον «ανάγκη επιτακτική» και η ελληνική ταχυδρομική επιχείρηση «δεν θα μπορούσε παρά να ενσωματώσει τις σύγχρονες τεχνολογικές επιταγές, με στόχο την επίτευξη της ανταγωνιστικότητας και της μέγιστης δυνατής απόδοσης των υπηρεσιών».

Τα νέα γραμματόσημα θα διατίθενται μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2014,  εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα. Πλήρεις σειρές θα διατίθενται από τα ταχυδρομικά καταστήματα και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις