Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ντέρμπι με εξωγήινους για τη σωτηρία του πλανήτη

Ντέρμπι με εξωγήινους για τη σωτηρία του πλανήτη

Η νέα παγκόσμια καμπάνια της Samsung

Η Samsung παρουσίασε τη νέα παγκόσμια καμπάνια της, με τίτλο Galaxy 11. Αντλώντας έμπνευση από τον συναρπαστικό κόσμο του ποδοσφαίρου, η καμπάνια θα ενώσει τις δυνάμεις έντεκα κορυφαίων ποδοσφαιριστών, εναντίον μιας ομάδας εξωγήινων, σε μια θεαματική ποδοσφαιρική μάχη που θα κρίνει το μέλλον του πλανήτη.

Η Samsung έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του βετεράνου θρύλου Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος θα αναλάβει την προπόνηση της ομάδας Galaxy 11 και θα είναι εκείνος που θα ανακοινώσει, στις 11 Νοεμβρίου, τον πρώτο παίχτη και αρχηγό της ομάδας, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της Samsung, καθώς και από το microsite www.theGALAXY11.com.

Η ιστορία που αφηγείται η  καμπάνια θα αποκαλύπτεται σταδιακά, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, μέσα από τις συσκευές Galaxy της Samsung, τις διαδικτυακές πλατφόρμες, αλλά και από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας. Σταδιακά, επίσης, θα αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και τα ονόματα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν, ενώ τον Δεκέμβριο η ομάδα Galaxy 11 αναμένεται να ξεκινήσει τις προπονήσεις για το μεγάλο αγώνα. Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να παρακολουθήσουν την ιστορία και να συμμετάσχουν στις διάφορες φάσεις της καμπάνιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις