Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ερωτηματικά στον χώρο της ΕΝΕ και της Υ.ΠΕ και με αφορμή την Δικαστική διένεξη της "Ε.Ν.Ε" με την "ΠΑΣΚ"- "ΠΠΝΡΙΟΥ'

Πάτρα: Ερωτηματικά στον χώρο της ΕΝΕ και...

Ανακοίνωση του σωματείου Ιπποκράτης

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

Πάρα πολλά ερωτηματικά αφήνουν σε όλους μας όλα όσα είδαμε να διαδραματίζονται στον χώρο της ΕΝΕ και της Υ.ΠΕ και με αφορμή την Δικαστική διένεξη της Ε.Ν.Ε με την ΠΑΣΚ- ΠΠΝΡΙΟΥ, μια διένεξη που πήρε τέλος μετά από αρκετά χρόνια.
Κατ΄ αρχήν μιλάμε για το ηθικό μέρος της υπόθεσης, όπου στην προαναφερόμενη διαδικασία συμμετείχαν ως υπερασπιστές - υποστηρικτές των μελών της Ε.Ν.Ε, τόσο ο Κος Λεπίδας που είναι και νομικός Σύμβουλος της 6ης Υ.Πε, όσο και η Κα Αλμπάνη που είναι και υποδιοικήτρια της 6ης Υ.Πε. 
Μιλάμε επίσης για την εμμονή όλων των προαναφερθέντων, την επιδίωξη των μελών της Ε.Ν.Ε αλλά και του Δικηγόρου τους, για να αποσπάσουν ¨ΔΗΛΩΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ¨ και ¨ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ¨ για την Κα Αλμπάνη.

Και εδώ μπαίνει το μεγάλο ζήτημα

 Πώς μπορεί να υπάρξει ¨Άφεση Αμαρτιών¨ σε ένα Πρόσωπο, για ένα παράπτωμα που πράγματι έχει επιβληθεί ποινή και μάλιστα μετά από σχετική παρέμβαση του Κου Ρακιντζή. 
 Πώς μπορεί να υπάρξει ¨Άφεση Αμαρτιών¨ και ¨σεβασμός¨ σε ένα τέτοιο πρόσωπο που οδηγεί στις Δικαστικές αρχές τα διορισμένα μέλη του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Υ.ΠΕ, επειδή όπως προαναφέρουμε επέβαλλαν την σχετική ποινή και μάλιστα σήμερα-αυτήν την περίοδο που ασκεί τα καθήκοντα της Υποδιοικήτριας στην 6η Υ.Πε, αυτήν δηλ την περίοδο που είναι προϊσταμένη αρχή αυτού του οργάνου. Και εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ζήτημα, για το πώς αντιλαμβάνεται η Κα Αλμπάνη την λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, που απ΄ ότι φαίνεται δεν σέβεται και δυστυχώς το θέλει κατευθυνόμενο.
 Πώς μπορείς να έχεις ΣΕΒΑΣΜΟ σε ένα πρόσωπο που παραμένει στην 6η Υ.Πε, ως διορισμένη Υποδιοικήτρια όχι ως προσωπικότητα αλλά ως κυβερνητικό λάφυρο της ΔΗΜΑΡ, του κόμματος στο οποίο σήμερα βρίσκεται, στο κόμμα που σήμερα δεν είναι πλέον στην Κυβέρνηση. Με περίσσεια θράσους παραμένει σε μια θέση που θα έπρεπε να είχε παραδώσει προ πολλού και εδώ μπαίνει το μεγάλο ερώτημα, γιατί;

Βάσει λοιπόν των προαναφερθέντων κατ΄ αρχήν λέμε στην Κα Αλμπάνη αλλά και στους θρασύτατους υποστηρικτές της, ότι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ δεν επιβάλλεται αλλά ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ, κι΄ αυτοί το σεβασμό δεν μπορούν ούτε να τον εμπνεύσουν, ούτε να τον κατακτήσουν με τις τακτικές τους και τις θρασύτατες πρακτικές τους.
Επίσης απευθυνόμαστε για λόγους αρχής στα κυβερνητικά κόμματα (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ), στην ΔΗΜΑΡ για λόγους αξιοπρέπειας, στον Υπουργό Υγείας που στηλιτεύει αρκετά συχνά τις ¨παρατυπίες ¨ διαφόρων παραγόντων αλλά και στον Διοικητή της 6ης Υ.Πε που γνωρίζει όλα τα προαναφερόμενα και που δυστυχώς σιωπά, θα ανεχθούν για πολύ την προαναφερόμενη στη διορισμένη θέση της Υποδιοικήτριας, παρά και την σχετική ποινή που της έχει επιβληθεί.
ρωτάμε και επιμένουμε

θα ανεχθούμε για πολύ αυτήν την Κυρία με τα προαναφερόμενα καμώματά της, που δεν συνάδουν με την θέση ευθύνης που αυτήν την περίοδο κατέχει, την θέση της Υποδιοικήτριας ειδικά αυτήν την περίοδο.

ρωτάμε και επιμένουμε

θα δώσει κάποιος επιτέλους τέλος στα προαναφερόμενα, που πιθανά να μην είναι και τα μόνα που διαδραματίζονται σ΄ αυτό το χώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις