Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Nίκησε τον καρκίνο και πάλεψε με τη γραφειοκρατία που της στέρησε επί καιρώ την κατάλληλη περίθαλψη

Nίκησε τον καρκίνο και πάλεψε με τη γραφ...

Το σκληρό πρόσωπό του συνεχίζει να δείχνει το ελληνικό κράτος σε συνανθρώπους μας

Η γραφειοκρατία στέρησε επί καιρώ από μία πρώην καρκινοπαθή τη δυνατότητα να λάβει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και το πενιχρό αλλά πολύτιμο για την επιβίωσή της, επίδομα πρόνοιας.

Η άτυχη γυναίκα πάλεψε σκληρά για να νικήσει τον καρκίνο και τα κατάφερε, όμως, η γραφειοκρατία της στέρησε, λόγω μη προσέλευσής της στην ειδική επιτροπή ελέγχου, το επίδομα και την ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Ο λόγος που δεν κατάφερε να παραστεί στον έλεγχο είναι ότι γυναίκα ζούσε όλο αυτά τα χρόνια με συγγενικό της πρόσωπο που, όμως, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από λίγους μήνες: Ως αποτέλεσμα, κανένας από τους υπόλοιπους συγγενείς της ή τους θεράποντες ιατρούς της δεν γνώριζε το πρόβλημα που είχε ανακύψει όσον αφορά στον έλεγχο που έπρεπε να υποβληθεί.

Η γυναίκα έμεινε χωρίς φάρμακα, αλλά και ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς τροφή, καθώς με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, της έκοψαν «μαχαίρι» το μοναδικό εισόδημα που είχε!
Έπειτα από παρέμβαση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (Παράρτημα Αχαρνών) βρέθηκε ο τρόπος να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις κι έτσι η γυναίκα κατάφερε πολύ πρόσφατα να λάβει τα φάρμακα που χρειάζεται.

Πηγή: acharnorama.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις