Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Χριστόπουλος: Ο κ. Δημαράς έχει πολιτικές ευθύνες για όσα συνέβησαν στο Δήμο το προηγούμενο διάστημα

Κώστας Χριστόπουλος: Ο κ. Δημαράς έχει π...

"Είναι απαραίτητο να διερευνηθούν σε βάθος όλες οι πτυχές της υπόθεσης"

"Ο συνδυασμός μας εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την υπόθεση της οικονομικής κακοδιαχείρισης που διαπιστώθηκε στον Καρναβαλικό Οργανισμό. Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να διερευνηθούν σε βάθος όλες οι πτυχές της υπόθεσης (διαχειριστικές και νομικές) χωρίς να γίνουν εκπτώσεις για λόγους μικροπολιτικών συμφερόντων." αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη Νέοι Άνθρωποι Νέα Πόλη. Και συνεχίζει:

"Ο απερχόμενος Δήμαρχος οφείλει να καταλάβει επιτέλους ότι προκύπτουν σοβαρά ηθικά και πολιτικά ζητήματα, τα οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει σε στενό παραταξιακό κύκλο. Επίσης, δεν αρκεί μια παραίτηση και ένα αίτημα για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου από το Υπουργείο Οικονομικών, για να «ξεπλύνει» τα χέρια του σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος.

Ο κ. Δημαράς έχει πολιτικές ευθύνες για όσα συνέβησαν στο Δήμο το προηγούμενο διάστημα, και στον Καρναβαλικό Οργανισμό τους τελευταίους μήνες.  Όσο κι αν προσπαθήσει να αποσείσει τις ευθύνες του από φαινόμενα και καταστάσεις που προκαλούν το αίσθημα των συνδημοτών μας σε δύσκολους καιρούς, δεν θα καταφέρει να αποτινάξει από πάνω του την αποκλειστική ευθύνη που έχει ο εκάστοτε δήμαρχος να επιλέγει τους συνεργάτες του.

Αν θέλει να εκπληρώσει το χρέος του απέναντι στην πόλη, ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του ο κ. Δημαράς."

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις