Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα έγινε Χρυσαυγίτισσα η γυναίκα του "Καιάδα"

Στην Πάτρα έγινε Χρυσαυγίτισσα η γυναίκα...

«Στη Χρυσή Αυγή είμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια, στον πυρήνα Χρυσής Αυγής Πατρών γύρω στο 2002»

Η σύζυγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή («Καιάδας»), Ευγενία Χρήστου, ανέλαβε υπεύθυνη του Μετώπου Γυναικών της Χρυσής Αυγής τον Φεβρουάριο του 2011. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε «εθνικιστική ιστοσελίδα» τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε δηλώσει ότι από την εφηβική κιόλας ηλικίας είχε νιώσει την ανάγκη να ακολουθήσει τον δρόμο του Εθνικισμού.

«Στη Χρυσή Αυγή είμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια, στον πυρήνα Χρυσής Αυγής Πατρών γύρω στο 2002», είχε δηλώσει. Τότε ήταν που μίλησε καθαρά και για τον σκοπό του Μετώπου Γυναικών. «Προσπαθούμε να δείξουμε στις γυναίκες έναν άλλο τρόπο ζωής, που δεν θα θεοποιεί την καταναλωτική μανία και τα σεξιστικά πρότυπα, αλλά θα βασίζεται σε πιο υγιή πρότυπα. Να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους με βάση τις αξίες και τα ιδανικά της φυλής μας.

Να νιώθουν περήφανες Ελληνίδες και να αγαπήσουν το θείο δώρο της μητρότητας που τους χάρισε η φύση. Μέσα από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής αγωνίζονται και αυτές με τη σειρά τους για το μέλλον των παιδιών τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις