Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρωτιά για την Μαντόνα στη λίστα Forbes - Είχε τα περισσότερα κέρδη ως καλλιτέχνιδα το 2012

Πρωτιά για την Μαντόνα στη λίστα Forbes ...

Πάνω από 125 εκατομμύρια δολάρια

Η αδιαφιλονίκητη ποπ σταρ Μαντόνα (με 30 χρόνια παρουσίας στη σώουμπιζ) βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πλούσιων και διάσημων σε όλο τον κόσμο, που συντάσσει κάθε χρόνο το περιοδικό Forbes με βάση τις αποδοχές και τα κέρδη που αποκομίζουν οι διασημότητες, «πλασάροντας» ακόμη και τον εαυτό τους, παντοιοτρόπως.

Ξεπερνώντας την διάσημη τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιό Όπρα Γουίνφρει (η νέα ταινία της Γουίνφρει «The Butler» είναι για 2η εβδομάδα 1η στο Αμερικάνικο box office με συνολικές εισπράξεις 55 εκατομμυρίων δολαρίων) και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, η 55χρονη πλέον Μαντόνα κέρδισε το 2012 από cd, αρώματα, ρούχα, αξεσουάρ και συναυλίες 125 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που κατάφερε ποτέ, να βγάλει μέσα σε ένα χρόνο, από το 1999.

Ο Σπίλμπεργκ κατάφερε να εισπράξει 100 εκατομμύρια δολάρια το 2012 και αυτά, κυρίως, από την έκδοση των ταινιών του ET και Τζουράσικ Παρκ σε 3D.

Πολύ κοντά του βρέθηκε η συγγραφέας των «50 αποχρώσεων του γκρίζου» Eλ Τζέιμς με 95 εκατ. δολάρια ενώ ο συγγραφέας των θρίλερ Τζέιμς Πάτερσον ακολούθησε με 91 εκατομμύρια δολάρια το 2012.

Πολύ πιο κάτω, ωστόσο, ανάμεσα στη λίστα των 10 κορυφαίων πλούσιων και διάσημων βρέθηκε η Lady Gaga με αποδοχές ύψους 80 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight