Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Νέο διχαστικό σόου από τη Χρυσή Αυγή που διάνειμε τρόφιμα στους φίλους και υποστηρικτές της παρουσία Μπαρμπαρούση

Πάτρα: Νέο διχαστικό σόου από τη  Χρυσή ...

Χθες στα γραφεία της

Νέο διχαστικό σόου απο την Χρυσή Αυγή στην Πάτρα, με... δόλωμα τα τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη. Στις 25 Αυγούστου στα γραφεία της Τοπικής Ένωσης Πάτρας της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε ομιλία από τους βουλευτές Αιτωλ/νίας και Αχαΐας, Μπαρμπαρούση Κων/νο και Αρβανίτη Μιχαήλ, καθώς και διανομή τροφίμων στους φίλους και υποστηρικτές.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Οργάνωση αναφέρει τα εξής: "Οι ομιλητές βουλευτές και ο υπεύθυνος περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος του κόμματος Χρήστος Ρήγας, με μία φωνή υποστήριξαν το έργο της Χρυσής Αυγής και τόνισαν ότι κάθε προσπάθεια περιθωριοποίησης της δράσης της θα πέφτει στο κενό.

Η δύναμη της Χρυσής Αυγής διαρκώς δυναμώνει και σύντομα θα βρίσκεται σε τροχιά εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα λαϊκής βάσης και πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων που καθημερινά δοκιμάζονται από την τρόικα.

Η συμμετοχή του κόσμου, για μια φορά ακόμη, ξεπέρασε κάθε αναμενόμενο. Η αίθουσα δεν χωρούσε τον κόσμο που παρευρέθηκε, με αποτέλεσμα η ομιλία να πραγματοποιηθεί από το μπαλκόνι και να κλείσει το ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Γούναρη.

Η Τοπική Οργάνωση Πάτρας, ευχαριστεί όλους όσους προσήλθαν στα γραφεία μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε πράξη την ιδεολογία μας που είναι η συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους συμπατριώτες μας.

Οι διανομές τροφίμων θα συνεχίζονται και επ’ αυτού θα εκδίδονται σχετικές ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις